USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Хто змінить Кубіцького?

6 Травня 2016 16:25
Згідно з результатами конкурсу вакантне місце на посаду директора "Луцьксвітла" займе нинішній директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький.

Поки директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький перебуває у відпустці. Про це Конкуренту розповів перший заступник міського голови Луцька Тарас Яковлев.

Зі слів Тараса Яковлева, два тижні тому міська рада проводила конкурс на заміщення вакантної посади директора КП "Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло". Іван Кубіцький написав заяву на участь у конкурсі. Варто зазначити, що нинішній директор департаменту ЖКГ був єдиним учасником конкурсу, оскільки більше ніхто заявок на участь не подав.

Конкурсна комісія погодила його кандидатуру й рекомендувала на посаду директора "Луцьксвітла".

"Якщо Іван Кубіцький, перебуваючи у відпустці, ще не передумав, то одразу після її завершення вийде на роботу і напише заяву на звільнення та заяву на призначення. Міський голова, на підставі наших рекомендацій, призначить його директором",– пояснив Тарас Яковлев.

Також він додав, що на місце директора департаменту ЖКГ конкурс проводити не будуть, а виберуть керівника з оточення працівників, які там працюють.

"Найімовірніше, цю посаду обійме теперішній начальник відділу з експлуатації та ремонту житлового фонду Юрій Крась, який є молодим, має відповідну освіту, встиг себе проявити як фахівець та й працює в департаменті дуже давно", – зауважив Яковлев.

На одній з оперативних нарад міський голова має представити громадськості нових керівників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
3330 Показати IP 6 Травня 2016 17:00
Давно пора!
Анонім до 3330 Показати IP 6 Травня 2016 22:46
На його місце треа висунути Яковлева-заступника Романюка.Хай покаже як вміе служити народу, а не Романюку.
ольга Показати IP 6 Травня 2016 17:38
Як у казці !!! Один написав , один переміг! А в ЖКГ вже все переробив, закінчилась робота....Місяць обіцяють завершити ремонт вулиці Степової до Володимирської, кожен раз,щось придумують, а не роблять! Щиро від душі запрошую мера і його команду приїхати на Степову з боку Володимирської! Думаю сподобається! Якщо в Кубіцького в "Луцьксвітло" теж будуть такі успіхи, прийдеться йому бути мером!!!!!
нхя не смішно Показати IP 6 Травня 2016 18:00
Паралелограмов або Ромбіцький. 100%
Лучанка Показати IP 6 Травня 2016 18:23
Юрій Крась - достойний молодий чоловік, хороший і знаючий спеціаліст (довелось з ним співпрацювати при виконанні громадського доручення). Одне тільки турбує: чи не зміниться і не "скурвиться" (вибачте за мій французький!) ця людина на такій відповідальній посаді?! Хочу побажати йому успіхів на цій такій важкій і відповідальній роботі.
3330 Показати IP 6 Травня 2016 18:26
Давно пора!
лучанам Показати IP 6 Травня 2016 19:07
кубіцький "левий" - позор для міста
Абрам Показати IP 6 Травня 2016 20:03
Хто замінить? Я!
роман Показати IP 6 Травня 2016 23:32
кубіцький ЛПЕ довів до "ручки" будучи "директором", в ДЖКГ "накерував" тепер на черзі Луцьксвітло. Одним словом бездарний керівник, який ні нащо не здатний окрім як робити шкоду місту. ГАНЬБА!!!
ванька Показати IP 7 Травня 2016 00:33
складається враження, що цього сивого дядю призначають директором підприємств, які треба знищити. Із цим завданням він чудово справляється. Молодець кубіцький - так тримати! Хороші кадри у нашого МЕРА...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus