USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.40
  • PLN 10.35 10.50

Ігор Палиця пояснив, які є претензії до роботи Гунчика

3 Лютого 2017 22:20
Депутати Волинської облради не визнали роботу очільника Волинської ОДА задовільною через недостатнє використання можливостей для освоєння бюджетних коштів та погану співпрацю з комісіями та депутатами облради.

Про це голова Волинської обласної ради Ігор Палиця заявив під час спілкування з журналістами в прямому ефірі телеканалу «Нова Волинь».

Під час останнього сесійного засідання депутати облради заслухали звіт очільника Волинської ОДА Володимира Гунчика, проте не проголосували за те, аби визнати його роботу задовільною.

«Він та його управління погано працювали з депутатами та профільними комісіями облради. Основна моя претензія – не використання всіх можливостей для освоєння бюджетів та погана робота з міністерствами. Я сказав тоді: сприймайте це як спонукання до роботи. Де потрібна допомога обласної ради чи моя особиста – звертайтеся, ми будемо підставляти плече», - пояснив Ігор Петрович та додав, що жодного політичного підтексту в цій ситуації немає.

«Наше завдання – економіка. Я гарно вивчив політекономію, навчаючись на історичному факультеті: економіка – базис, політика – надбудова», - резюмував голова облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Він Показати IP 3 Лютого 2017 22:30
Те що не освоїли майже 20 млн держкапвкладень _ ганьба всім причетним.це не здані садочки та школи
Лучанка Показати IP 3 Лютого 2017 22:39
Оце так результат роботи Гунчика!!! Не робить нічого, навіть гроші наявні не використовує. Ганьба! Такого безпорадного голови ОДА історія Волині ще не знала!
Анатоль_ Показати IP 3 Лютого 2017 22:42
Я шоце, браття!
123 Показати IP 3 Лютого 2017 22:49
З такою командою, яку тримає Гунчик, взагалі на дверях ВОДА треба вішати замок
Лучанин Показати IP 4 Лютого 2017 00:37
К большому сожалению, закончилась эра Климчука, Кривицкого, Романюка! Посмотрим что будет дальше! Это были хозяева Луцка и Волыни, в хорошем понимании этого слова! А кто знает Гунчика? Уже уйди куда-нибудь...
Гунчик Показати IP 4 Лютого 2017 10:27
Ну, що Ви напали на мене.. Я ж - хороший, але безпорадний. 20 млн., хіба то гроші. І бригада, пробачте, команда в мене, теж хороша, така, як і я. Палиці добре, він - олігарх, а я ще не доріс др його статків. Але я стараюся. Он і Ромчика виростив, БППшніка, вже керівник обласного масштабу. Я ж недовго на посаді, от років через 10, якщо Волинь ще буде областю, а не районом Рівненшини, побачите, який я гарний керовник. Тільки дочекайтеся...
бурштин Показати IP 4 Лютого 2017 13:07
Через рік заслухаємо очільника Волиньради як освоів 500млн-1 млрд грн прибутку від корисних копалин.
124 Показати IP 4 Лютого 2017 16:38
автозавод працював тому що були спеціалісти,а Гунчик тільки мішав ім.Гунчик ноль,у нього одне-вкрасти.Гнати в три шиі.
протон Показати IP 4 Лютого 2017 22:29
Переважна частина коштів із тих 20 млн, це економія. Про які нездані садочки та школи мова, нехай говорить конкретно. А як же ПРОЗОРО?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus