USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Виконком орендою з Луцькрадою не поділиться?

9 Червня 2009 14:56
Надання будь-яких об’єктів комунального майна в оренду належить до компетенції виконавчого комітету міськради. На цьому під час прес-конференції наголосив Луцький міський голова Богдан Шиба, – 9 червня інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами пана Шиби, надання в оренду об’єктів комунальної власності належить до повноважень виконавчого комітету, визначених законодавством. Тому градоначальник вважає, що не потрібно ламати списи, передаючи ці повноваження до компетенції сесії Луцької міськради.
 

Нагадаємо, що лідер фракції «НУ» у Луцькій міськраді Андрій Козюра ініціює позбавлення виконкому можливості надавати в оренду нерухоме майно. Про це йшлося 8 травня під час засідання депутатської комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту. Її члени рекомендувала міськраді під час наступної чергової сесії підтримати проект рішення, підготовлений Андрієм Козюрою. Зокрема там ідеться: «Рішення про оренду нерухомого майна приймається виключно на сесіях Луцької міської ради і є підставою для укладення орендодавцем договору оренди».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus