USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.00 41.45
  • PLN 10.35 10.53

Вулицю Лесі Українки виставили на конкурс

7 Жовтня 2009 15:17

У Луцьку оголошено конкурс на кращий інвестиційний проект благоустрою скверу та будівництва ротонди на вулиці Лесі Українки. Термін проведення конкурсу з 15 жовтня по 19 грудня 2009 року. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Організацію проведення конкурсу (видача довідкового матеріалу, викопіровок, положення про конкурс) покладено на департамент містобудування міської ради. Результати конкурсу винесуть на розгляд постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою та на сесію міської ради. Затверджено Програму та умови на кращий інвестиційний проект благоустрою скверу та будівництва ротонди на вулиці Лесі Українки, 18-24. У ній  зазначено, що конкурс на кращий інвестиційний проект благоустрою скверу та будівництво ротонди на вулиці Лесі Українки, 18-24 проводить Луцька міська рада та її виконавчий комітет, департамент містобудування Луцької міської ради.
Мета конкурсу – залучення меценатів для проведення благоустрою скверу та будівництво ротонди в районі знесеної колишньої каплиці Іверської Божої Матері на вулиці Лесі Українки, 18-24, формування естетики центральної частини міста, відродження духовності молодого покоління в умовах фінансово-економічної кризи в Україні, - повідомляє сайт Луцької міської ради.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus