USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.72 10.88

Вулична торгівля у Луцьку – результат документального вандалізму. ФОТО

26 Червня 2009 14:00
У Луцьку знищують зелені насадженя заради вуличної торгівлі за документальним погодженням департаменту містобудування Луцької міськради. На цій проблемі під час робочої наради з питань благоустрою міста акцентував увагу начальник управління житлово-комунального округу «Луцьк-Північ» департаменту ЖГК Георгій Давидюк, – повідомляє 26 червня репортер «Волинських Новин».
За словами Георгія Давидюка, на вулиці Кравчука у Луцьку ліквідовують зелені насадження заради встановлення кіосків для вуличної торгівлі різними фруктами та овочами. Більше того, така діяльність підтримується документальним дозволом департаменту містобудування із підписом його начальника Георгія Шевчука. Це явище пан Давидюк охарактеризував як документальний вандалізм.
З цього приводу начальник відділу екології Луцької міськради Борис Сорока дав розпорядження зібрати нараду у вівторок, 30 червня, на яку запросити департамент підприємництва, містобудування, муніципальну міліцію та СЕС.
Як вважає пан Сорока, питання лоткової торгівлі потрібно обговорити разом, щоб не вийшло такої ситуації, що одні дозволили, а інші ні. І коли цим продавцям заборонятимуть торгувати, то щоб це викликало обурення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 26 Червня 2009 15:03
А це дуже поширена практика зараз - трохи "зелені" прибрати щоб було де торгувати!
Анонімр Показати IP 26 Червня 2009 17:43
ці вуличні торгівці це привиди комунізму! виставляють обшарпані столи, намети в стилі бомжів, і це на центральних вулицях! Хочете торгувати, купіть автомобілі-чобітки облаштовані під торгівлю і торгуйте собі з них!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus