USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.72 10.88

Волиняни отримали новенькі «Славути». ФОТО

3 Жовтня 2008 12:41
Сьогодні, 3 жовтня, на підприємстві «Волинь-Авто» заступник голови ОДА Василь Дмитрук вручив ключі від автомобілів «Славута» з ручним керуванням 24 неповносправним волинянам, - повідомляє репортер «Волинських Новин».

Транспорт придбаний за кошти Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, завдяки якому держава забезпечує реалізацію прав людей з особливими потребами на отримання життєво необхідних засобів пересування.

Василь Дмитрук привітав інвалідів з отриманням новеньких авто і зазначив, що «ці автівки на сьогодні найкращі в Україні для людей з обмеженими фізичними можливостями». 
Отримавши ключі, щасливчики одразу поспішили до своїх машин, бензину в яких, щоправда, було до першої заправки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus