USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Волинські дитячі «здравниці» отримали паспорти якості

30 Вересня 2008 18:04
На Волині провели перевірку волинських стаціонарних дитячих оздоровчих таборів, щоб визначити їхній рівень роботи. Результати інспектування закріпили відповідним паспортами якості. Про це 30 вересня репортеру «Волинських Новин» розповів заступник начальника управління у справах сімї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації Ігор Дмитришин.
Перевірка відбувалася 29-30 вересня. Комісія оглянула 15 стаціонарних дитячих оздоровчих таборів на території Волинської області. За словами пана Дмитришина, перевіряли табори, які перебувають на обліку, проте фактично не працюють. За даними комісії, всі п’ятнадцять оздоровчих закладів отримали паспорти якості. «Хоча якість волинських «здравниць» є не на рівні «Артеку» чи «Молодої Гвардії», однак наш край також проводить оздоровлення дітей на належному рівні», – зазначив пан Дмитришин.
Ігор Дмитришин зазначив, що допомога від органів влади надається всім таборам державного підпорядкування. Стосовно ж оздоровчих закладів, які підпорядковуються профспілкам, то заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту наголосив, що ця структура – приватного характеру, і його фінансування є не можливим. «Ми можемо лише проводити консультаційну роботу та сприяти певними допоміжними засобами у вирішенні проблем, які виникають у роботі профспілкових оздоровчих закладів», – сказав пан Дмитришин.
Щодо пришкільних відпочинкових таборів, то їх не атестовували, оскільки робота з дітьми при школі обмежується лише двома тижнями на рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus