USD 40.80 41.18
  • USD 40.80 41.18
  • EUR 40.80 41.18
  • PLN 10.20 10.44

Волинянин травмувався під час спуску з гори, викликали рятувальників

11 Травня 2024 14:20
Рятувальники допомогли туристу з Волині, який травмував ногу під час спуску з полонини Борсучина в селищі Ворохта на Івано-Франківщині.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Івано-Франківській області.

Як зазначили рятувальники, до них звернулася жителька Волинської області та повідомила, що під час спуску з полонини Борсучина один із учасників туристичної групи, що складалася з трьох людей, травмував ногу. Волинянка зазначила, що постраждалий не може самостійно продовжити рух і потребує допомоги рятувальників.

Читати ще: На Закарпатті запустили застосунок для порятунку туристів, які заблукали в горах

На місце одразу направили групу рятувальників, які надали домедичну допомогу та супроводили чоловіка до підніжжя полонини, де передали медикам.

Рятувальники вкотре нагадують громадянам про те, що необхідно відповідально ставитися до походів в гори, не нехтувати застереженням рятувальників, не переоцінювати свої фізичні можливості та дотримуватися правил безпеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
вася Показати IP 11 Травня 2024 14:37
в армію його. в єгерську бригаду
Радувець Ларіса Показати IP 11 Травня 2024 17:10
До ТЦК поспішав?
Андрій Показати IP 12 Травня 2024 18:16
Мало стриму -йди в ЗСУ....ти не тількі падати будеш,ще й літати навчишся...хай щастить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus