USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

Волейболісти з Європи змагаються у Луцьку

4 Січня 2013 12:56
Луцьк приймає етап чемпіонату Європи з волейболу серед юнацьких збірних.

Про це йдеться на сайті «Відомості».

Так, у Луцьку триває волейбольний бум. Після успішних виступів ВК «Континіум-Волинь-Університет» у внутрішньому чемпіонаті та єврокубках цього разу в обласному центрі для палких шанувальників цього виду спорту влаштоване чергове спортивне свято.

З 3 по 7 січня на майданчику Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи змагаються юнацькі збірні команди (дівчата 1996-1997 років народження) України, Польщі, Латвії, Англії, Австрії та Нідерландів у рамках кваліфікаційного етапу чемпіонату Європи.

На урочисте відкриття змагань завітав голова облдержадміністрації Борис Клімчук. Він привітав волейболістів, тренерів та менеджерів збірних з візитом у Луцьк. «Ми раді вітати вас в Україні, на нашій гостинній Волинській землі. Декілька днів тому ми провели Олімпійський 2012 рік, який для нас українців та поляків став ще й роком проведення футбольного чемпіонату Євро-2012. Щиро сподіваємося, що невеличкі сувеніри залишать приємні спогади у ваших серцях і про Україну, і про Волинь. А на майданчику нехай переможе найсильніший та найбільш витривалий», - сказав він.
У перший день змагань збірна України розгромила команду Англії з рахунком 3-0.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus