USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

В обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою ростуть кращі юні пожежники Волині

3 Червня 2009 11:25
Юні волиняни змагалися за першість в обласних змаганнях із пожежно-прикладного спорту. Про це 3 червня інформують «Волинські Новини».
 
Цими днями у Луцьку на базі частини спеціальної пожежної техніки пройшли обласні змагання з пожежно-прикладного спорту серед кращих представників – учнів навчально-виховних закладів області. Як зауважив перший заступник начальника ГУ МНС області Василь Ромко, подібні змагання проводяться щороку. «Юні учасники вдосконалюють свою майстерність, демонструючи високий рівень підготовки», – наголосив він.
 
За повідомленням центру пропаганди ГУ МНС у Волинській області, 18 команд-учасників боролися за звання найкращої. Юні рятувальники виборювали першість у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, у пожежній естафеті, підйомі штурмовою драбиною у вікно 3-го поверху навчальної вежі та у бойовому розгортанні.
 
Підіймаючись на третій поверх башти з штурмовою драбиною, учасник команди ліцею Вадим Лучинський показав найкращий результат уже з першої спроби – він виконав вправу за 12,4 секунди. Команда обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою впевнено лідирувала, виборюючи на усіх етапах змагань перші місця. Відтак у командному заліку здобула пальму першості. У запеклій боротьбі друге й третє місця розподілили спортсмени з Локач та збірна команда міста Луцька. А спортсменам із Нововолинська не вистачило одного очка, щоб підійнятися на третє місце п’єдесталу.
 
«Ці діти – наше майбутнє, адже чимало сьогоднішніх учасників змагань поповнять лави працівників МНС. Адже вже нині визначилися із вибором майбутнього фаху», – впевнений заслужений тренер України з пожежно-прикладного спорту Сергій Сацик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus