USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

В автобусі відмовили гальма: у ДТП в Індонезії загинули 11 людей

12 Травня 2024 11:55
Щонайменше 11 людей загинули, ще понад 50 постраждали внаслідок аварії автобуса в Індонезії.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Independent.

У суботу в індонезійській провінції Західна Ява автобус врізався в автомобілі та мотоцикли. Ймовірною причиною ДТП стала відмова гальм транспортного засобу. Внаслідок аварії загинули щонайменше 11 людей, переважно школярі, десятки інших зазнали травм.

Автобус із 61 учнем та вчителями повертався до середньої школи в місті Депок неподалік столиці Джакарти пізно ввечері у суботу із курортного району Бандунг після святкування випускного, повідомили у поліції Західної Яви.

Читати ще: У Бразилії через повені загинули вже 85 людей

За даними правоохоронців, водій автобуса не впорався із керуванням на спуску і перетнув смугу руху, зачепивши кілька автівок та мотоциклів, після чого врізався в електроопору.
«Ми все ще розслідуємо причини аварії, але попереднє розслідування показало, що в автобуса відмовили гальма», – поінформував речник поліції Західної Яви Джулс Абрахам Абаст.

Дев’ятеро людей загинули на місці події, ще двоє померли пізніше у лікарні, зокрема вчитель і місцевий водій, додав речник. Ще 53 людини було госпіталізовано із травмами, деякі з них перебувають у критичному стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus