USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Волинській ОДА кажуть, що вони ‒ «прозорі»

3 Жовтня 2012 15:31
У Волинські ОДА спростовують інформацію, щодо того, що адміністрація нібито ‒ одна з найменш прозорих органів держвлади.

Про це повідомляють у прес-службі Волинської ОДА.
Згідно з результатами Всеукраїнського моніторингу відкритості органів місцевої влади щодо надання публічної інформації на запит, який щомісячно проводиться Центром політичних студій та аналітики, органи влади Волині у вересні зайняли четверте місце із середнім балом 4,26, пропустивши вперед Сумську і Вінницьку області та місто Київ, ‒ зазначають в ОДА.

Відтак, в облдержадміністрації стверджують, що інформація, розповсюджена напередодні деякими електронними ЗМІ, про нібито зайняте органами влади Волині одне з останніх місць, є недостовірною.

Повні результати об’єктивного моніторингу можна знайти на сайті Центру політичних студій та аналітики: cpsa.org.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus