USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У Луцьку з відділення «Укрінбанку» викрали приблизно на 10 тисяч гривень

6 Лютого 2009 18:44
У Луцьку двоє невідомих пограбували відділення акціонерного товариства «Український інноваційний банк». Зловмисників досі не знайдено, – інформують 6 лютого «Волинські Новини».
Як повідомляє УНІАН, начальник Луцького міськвідділу УМВС України у Волинській області полковник міліції Роман Крохмаль розповів, що 4 лютого до одного з відділень «Укрінбанку», розташованого у приміщенні пластмасового заводу, зайшли двоє молодих чоловіків. В одного з них у руках був предмет, схожий на пістолет. Другий, його спільник, перестрибнув через огорожу каси і, погрожуючи фізичною розправою, запропонував касиру видати йому гроші. Забравши, за попередніми даними, приблизно 10 тисяч гривень, нападники зникли з місця події. Наразі працівники банку визначають точну суму викраденого.
За фактом розбійного нападу порушено кримінальну справу за статтею187 частиною 3 Кримінального кодексу України, що передбачає позбавлення волі строком від 7 до 12 років із конфіскацією майна.
Довідково:

За інформацією ВЗГ УМВС України у Волинській області, на вигляд одному злочинцю 20 років, зріст – 168-170 сантиметрів. Одягнений був в куртку з тканини сіро-зеленого кольору, світлі штани. Особливі прикмети – обличчя вкрите прищами.
Його спільник приблизно того ж віку, зріст – 178 сантиметрів, худорлявої статури. Був одягнений у темну куртку з тканини (куртка неохайного вигляду), чорні штани. В руках мав поліетиленовий пакет чорного кольору.
До речі, за надання інформації, яка допоможе при розкритті злочину, передбачається грошова винагорода.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus