USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.75 10.90

У Луцьку розпочався загальноміський санітарно-екологічний день. ФОТО

7 Серпня 2009 10:33
В обласному центрі Волині стартував загальноміський санітарно-екологічний день. Основне завдання – навести порядок у місті. Про це 7 серпня інформує репортер «Волинських Новин».
 
«Місто потрібно очистити від бур’янів і порослі, повиривати траву на бордюрах, прополоти квітники, поприбирати сміття», – розповів про мету сьогоднішнього заходу заступник Луцького міського голови, начальник відділу екології міськради Борис Сорока.
 
За його словами, сьогодні працівники департаменту ЖКГ облагороджуватимуть вулицю Лесі Українки, вулицю Кривий Вал та вулицю Сенаторки Левчанівської, колектив міської ради – вулиці Богдана Хмельницького від Словацького аж до Ковельської. КП «Зелене господарство» прибиратиме проспект Волі до перехрестя із вулицею Дубнівською, а «Луцькспецкомунтранс» візьме на себе вулиці Коперника, Шопена, Степана Бандери та проспект Перемоги.
 
Окрім того, до санітарно-екологічного дня залучено низку установ, підприємств, організацій, – сказав пан Сорока. Схожі акції планують провести також 14 та 21 серпня цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus