USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.75 10.90

У Луцьку розпочали змагання за Кубок України з пожежно-прикладного спорту. ФОТО

6 Серпня 2009 11:42
У Луцьку визначатимуть пожежники з яких областей поїдуть на чемпіонат світу з пожежно-прикладного спорту, який відбудеться у Росії. Відкриття VІ Кубку України з пожежно-прикладного спорту відбулося вже другий рік поспіль на території спорткомплексу ГУ МНС у Волинській області, – повідомляє 6 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Участь у змаганнях за  Кубок України з пожежно-прикладного спорту братимуть 16 найкращих команд з різних областей, серед яких Одеська, Миколаївська, Харківська, Луганська, Львівська, Волинська та інші.
 
Сьогодні ж відбулося урочисте відкриття змагань, під час якого учасників команд та гостей міста привітав голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк. А оскільки змагання в нашій області проводять вже другий рік поспіль, він зауважив: «Ми намагались зробити усе можливе, аби створити належні умови для цього». До привітань приєднався радник голови облради Володимир Блінов та побажав нових перемог та рекордів.
 
Крім цього, учасників благословив архієпископ Луцький і Волинський Михаїл УПЦ КП: «По завершенні змагань бажаю вам лишитись в доброму здоров’ї та не травмованими».
 
По завершенні урочистостей розпочалися змагання. Згідно із програмою, сьогодні команди долатимуть стометрову смугу із перешкодами та змагатимуться у пожежній естафеті – дистанції 4 х100 метрів.
 
Довідково:
 
За результатами Кубку України з пожежно-прикладного спорту буде сформовано збірну нашої держави з пожежно-прикладного спорту, яка й представлятиме її на V Чемпіонаті світу з пожежно-прикладного спорту в Росії 17-19 вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus