USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.72 10.88

У Луцьку розчищають парк від хащів. ФОТО

12 Лютого 2009 10:57
В обласному центрі Волині розпочалися роботи з розчищення зелених насаджень на території водоохоронної зони річки Стир вздовж вулиці Глушець на території центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Про це 12 лютого інформує репортер \"Волинських Новин\".
Очевидно, що роботи полягали у зрубуванні кущів та гіляччя і складання його на купи. Де-не-де видніються спиляні дерева.
Проте ще залишається значний обсяг робіт з розчищення насаджень, оскільки площа, над якою учора працювали, - порівняно невелика.
 Окрім того, роботи з благоустрою цієї території не можуть обмежитися ліквідацією хащів, а мусять «руки дійти» також до розчистки від сміття, якого там предостатньо.
.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 12 Лютого 2009 12:07
Закінчать очищати в 2011 - напередодні виборів мера - треба ж чимось хвалитися. Це вже просто смішно - взали із центру зайнятості 50 чоловік і за місяць все б зробили. Та ні, вже рік піаряться
Анонім Показати IP 12 Лютого 2009 12:17
ага, раскидают счас все, бросят и сваялт на фиг- вот и вся работа. а зато проплачено добре, наверное, денежки отмыты!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus