USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Луцьку реконструюватимуть музей військової техніки?

25 Березня 2009 16:35
Історики зі всієї України приїхали до Луцька, щоб розповісти про бойову славу Волині під час першої Всеукраїнської історико-краєзнавчої конференції «Минуле і сучасне Волині та Полісся. Сторінки воєнної історії краю». Вона відбулася у Волинському обласному краєзнавчому музеї, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами директора музею Анатолія Силюка, до сьогоднішньої події готувались цілий рік. Тому це пояснює таку велику кількість учасників конференції, які прибули із Рівного, Житомира, Києва та інших міст України. «Наша головна мета – це збір матеріалів зі всієї України, щоб створити наукові підвалини для Волинського музею військової техніки», - пояснив пан Силюк.
Під час конференції начальник Центрального музею Збройних Сил України Віктор Карпов розповів про проект розвитку обласного музею військової техніки. За його словами, планують зробити масштабніший вхід, щоб біля нього можна було поставити екскурсійний автобус, а також побудувати укриття для військової техніки, що знаходиться знадвору. Окрім того, у двох окремих будівлях ймовірно створять виставкові мультимедійні зали та тематичну бібліотеку.
Довідково:
Програма конференції складається із двох етапів. Перший – це пленарне засідання, а другий складається із секційних засідань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus