USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку прихильність дам завойовували з допомогою меча. ФОТО. ВІДЕО

11 Травня 2009 16:30
Луцький замок на один день повернувся у часи Середньовіччя. Адже 10 травня тут влаштували лицарський турнір та демонстрували танці цієї епохи, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
 
У рамках благодійної акції «Почуйте всі!», яку організував благодійний фонд «Серце до серця», у замку Любарта відбувся лицарський турнір. Подивитись на бої парубків в обладунках прийшли сотні лучан та гостей міста. Середньовічні видовища дарували усім присутнім представники  громадської організації «Орел», лицарських клубів  «Святий Грааль» і «Тевтонський орден». Кожен бажаючий також мав змогу «випробувати» себе як лицаря. Таким чином прихильність присутніх дам за допомогою меча та лицарських обладунків завойовували навіть 13-річні хлопчаки. 

 
 
Також атмосферу епохи створювали танці учасниць клубу історичної реконструкції «Аквітанія», які були одягнені у плаття середньовічного покрою. Помилуватись музичним мистецтвом лицарських віків виявило бажання чимало охочих, адже ще з перших нот вони оточили танцівниць. 

 
 
Кожен, хто хотів лишити собі на згадку частинку Середньовіччя, міг у ремісників купити сувеніри зі шкіри та дерева. Серед них були плетені браслети, гаманці та інші речі побуту.
.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus