USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Луцьку поговорили про чесних кандидатів*

17 Жовтня 2012 16:29
У передвиборчих перегонах кандидати в народні депутати не гребують «брудними» технологіями, заплямовуючи чесні імена інших кандидатів.

Про це 17 жовтня заявив кандидат у народні депутати ВРУ від партії «Україна ‒ вперед!» по мажоритарному округу №22 із центром у Луцьку Ярослав Плакса під час круглого столу щодо оцінки роботи кандидатів та чесне змагання серед них.

За словами Ярослава Плакси, однією із причин, чому сьогодні організували зустріч, є розповсюдження листівок із неправдивою про нього інформацією. Мовляв, застосування подібних «брудних» технологій «просто шокує».

«Я буду подавати заяву в міліцію із проханням, щоби вияснили, хто це зробив, хто це розповсюджує цю листівку», ‒ зазначив Ярослав Плакса.

З його слів, кандидати поливають один одного брудом і використовують чесне ім’я простих, незаплямованих кандидатів.

«Оці кандидати, наприклад, Голєва, Кравчук, у них є ім’я, але вони не чесні є люди. Тому що є факти всім відомі, які висвітлюють, що вони люди не є чесні, і за них не варто віддавати свій голос. Вони такі люди, що, якщо вони будуть при владі, то далеко ця країна не зайде», ‒ зауважив Плакса.

Щодо кандидата в нардепи Петра Кравчука, Плакса висловився: «Якщо людина вже в своїй біографії про себе пише, м’яко кажучи, обманює, що у неї дві вищих освіти, а його виключають з університету і є докази, витяги, протоколи, то це вже я не знаю, що далі говорити».

«Так само пані Голєва, народний адвокат в місті Луцьку. 30 тисяч справ. Вона 30 тисячам людей допомогла. Можливо, це так, можливо, ‒ ні. Я не знаю. Але 30 тисяч справ – це… Одна справа – це не один день. Я не знаю, як мінімум 3-4 дні треба цим займатись. Це вона скільки живе, 200 років, чи що?» ‒ додав Ярослав Плакса.
На його думку, це ж стосується і кандидата-самовисуванця Андрія Козюри. «Тоже не самий чесний кандидат по нашому окрузі», ‒ зазначив Плакса.

На запитання про чесність інших кандидатів, зокрема, Віктора Пащука, Ігоря Палиці, Тараса Божидарніка, які балотуються по округу №22, Ярослав Плакса відповів: «Оці кандидати, про них я не знайшов ніякої інформації, я не можу казати, чи вони чесні, чи не чесні кандидати. На мою думку, це досить достойні кандидати, і вони варті уваги».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus