USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Луцьку обговорили проблеми обласної філармонії. ФОТО*

9 Жовтня 2012 17:59
Облаштування невеликої котельні на твердому паливі на базі обласної філармонії допоможе вирішити проблеми обігріву приміщення закладу і зекономити на теплоносіях 160 тисяч гривень в рік.

Таку думку 9 жовтня висловив директор Волинської обласної філармонії Сергій Єфіменко під час зустрічі із представниками міської влади і кандидатом в народні депутати ВРУ Ігоря Палиці.

За словами Єфіменка, у філармонії постійно стикаються з проблемою недостатнього обігріву зали, де зазвичай проводять репетиції працівники закладу.

Мовляв, вирішити питання вже намагалися. Так, задля цього у головній залі філармонії вже поміняли вікна, поремонтували батареї та поставили тепловентилятори і професійні теплообігрівачі. Однак, проблема все ще не вирішена.

На думку Єкіменка, допомогти може облаштування на базі філармонії котельні на твердому паливі, що, до того ж, допоможе зекономити бюджетні гроші. За підрахунками директора філармонії, завдяки такій котельні вдасться заощадити 160 тисяч гривень.



За словами першого заступника Луцького міського голови Святослава Кравчука, частково ці проблеми уже вирішуються.

Своєю чергою, кандидат в народні депутати ВРУ Ігор Палиця запропонував керівництву філармонії розробити програму розвитку закладу хоча б на 5 років. Мовляв, за умов певного плану дій, можна потроху реалізовувати необхідне.

За словами Ігоря Палиці, допомогти філармонії треба, адже галузь культури у місті потрібно розвивати.

«Хотів би почути, яким ви бачите розвиток вашого закладу, що не вистачає, в чому ви бачите, чим я можу допомогти», ‒ зазначив Ігор Палиця.

Зі слів Сергія Єфіменка, раніше обласній філармонії деяку підтримку надавав благодійний фонд «Новий Луцьк». Зокрема, допоміг із забезпеченням працівників закладу музичними інструментами.

Однак, на період виборів до Верховної Ради фонд призупинив свою діяльність, адже його засновником є Ігор Палиця, а кандидат не може займатися благодійною діяльністю.

За словами Ігоря Палиці, коли півтора року назад запрацював фонд, ніяких планів іти на вибори не було. Однак, він додав, що, зважаючи на відповідальність перед тими, хто його обирає, вирішив вдруге балотуватися до ВРУ.

До того ж, Ігор Палиця зауважив, що фонд відновить свою роботу після виборів. Він додав, що вибори пройдуть і, не зважаючи на результат, фонд намагатиметься виконати все, що заплановано, адже програм підтримки різних закладів у багатьох сферах у фонду є багато.

Зокрема, він зазначив, що основними напрямками роботи фонду є розвиток галузей культури, спорту, здоров’я, та виховання моралі.

Також Ігор Палиця додав, що і надалі докладатиме зусиль задля майбутнього розвитку нашого рідного міста, щоб воно змогло стати гідним конкурентам іншим містам, зокрема, і в туристичній інфраструктурі України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
сЕксофоніст ххх Показати IP 9 Жовтня 2012 23:13
яка багатогранна людина, той кандидат. Ще в зоопарку є проблеми! Коли там буде зустріч із звірятками? Білочка недоотримує горішків, а зайчику невистачає капусти. Дайте "капусти"!
Тато до сЕксофоніст ххх Показати IP 10 Жовтня 2012 09:35
Таким як ви не вгодиш. Спробуйте ви комусь допомогти.
мама до Тато Показати IP 10 Жовтня 2012 13:46
і ведмедику погано, клітка мала. дай капусти на зоопарк! переплюнь рівне!
D Показати IP 10 Жовтня 2012 03:53
*рукаліцо*
Задорнов Показати IP 10 Жовтня 2012 08:34
Прчитав заголовок і перша думка а де ж Палиця, невже не має, дивлюся фото - є! Ну Слава Богу, і в філармонії тепер буде порядок!
Чеширский Кот Показати IP 10 Жовтня 2012 11:35
А ведь была возможность у нардепа на протяжении текущей каденции порешать в Луцке ВСЕ вопросы. А теперь опять жди пять лет.
Огірок Показати IP 10 Жовтня 2012 11:36
Голосуйте за мене і всі будете плавати по шию в шоколаді!!!
) Показати IP 10 Жовтня 2012 15:02
эх Фима, Аделиночка теперь в Вене...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus