USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.75 10.90

У Луцьку можна побачити картини, намальовані нитками. ФОТО

10 Вересня 2009 09:55
Редактор журналу «Настуня» киянка Оксана Вишневська привезла до Луцька свої вишиті картини. Про захоплення мистецтвом вишивки вона розповіла під час відкриття виставки, яке відбулося у приміщенні «Західінкобанку», – повідомляє репортер «Волинських Новин».
На виставку майстриня Оксана Вишневська привезла із собою низку цікавих робіт. Серед них були як дитячі вишиті картинки, так і пейзажі. Вражає портрет української співачки Ірини Білик, який здалеку навіть важко відрізнити від фотографії.
Як розповіла майстриня, голкою із нитками вона оволоділа ще з п’ятирічного віку. Коли, будучи ще маленькою дівчинкою, розповіла бабусі віршик про листочок, і вона сказала їй вишити його, – згадує пані Вишневська.
Сьогодні ж майстриня сама пише невеличкі вірші до своїх вишитих робіт. Крім того, вона вміє ще й в’язати.
По завершенні офіційної частини презентації, кожен міг задати питання майстрині щодо методики вишивання та ідеї її робіт, на які вона люб’язно відповідала. Відвідати виставку лучани матимуть можливість протягом місяця, адже вона діятиме до 9 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus