USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

У Луцьку «Луцьк-Експо» підтримало спортсменів з інвалідністю. ФОТО

3 Грудня 2012 09:53
Волинські спортсмени з інвалідністю отримали комплекти спортивної форми від офіційного дилера Renault підприємства ТзоВ «Луцьк-Експо».
Захід відбувся у приміщенні ТзоВ «Луцьк-Експо» 29 листопада, напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю, який відзначають 3 грудня.
Директор ТзОВ «Луцьк-Експо» Андрій Соломонюк зазначив, що компанія Renault ще з моменту заснування сприяє розвитку спорту в усьому світі. Тож, почувши про чималі здобутки волинських спортсменів з інвалідністю, представництво компанії Renault на Волині вирішило надавати їм регулярну спонсорську допомогу .
За словами начальника центру інвалідного спорту Волині Володимира Гащина, «Луцьк-Експо» подарував спортсменам 40 комплектів футбольної форми та 3 форми для воротарів, 20 спортивних костюмів і 12 теплих курток. А допомагає компанія Центру уже не вперше. Мовляв, торік підприємство також надавало таку підтримку.
Так, минулого року волинська команда брала участь у змаганнях у новій спортивній формі. Щодо цього заслужений тренер України та наставник волинських спортсменів Юрій Тимофеєв зазначив, що наша команда ‒ єдина має спонсора, про що свідчить і нашита на спортивну форму емблема Renault.
Окрім того, Володимир Гащин додав, що у наступному році співпраця Центру та «Луцьк-Експо» продовжиться. Підприємство планує забезпечити волинських спортсменів-стрільців з інвалідністю якісним спортивим інвентарем під час дефлімпійських ігор (олімпіада для спортсменів з вадами слуху, ‒ «ВН»). Він зазначив, що волинська команда – одна з найсильніших в Україні у цьому виді спорту.
Показовим, на думку начальника центру інвалідного спорту Волині, є те, що «Луцьк-Експо» допомагає спортсменам на благодійній основі. «Це просто меценатство. Для вас вигоди нема ніякої. А для нас це дуже велика підтримка», ‒ зауважив він.
«Я взагалі дивуюся, як це тут, у Луцьку, саме ваша фірма Renault взялася допомогти. Велике дякую від колективу», ‒ додав Юрій Тимофеєв.
До того ж, наступного року «Луцьк-Експо» планує допомогти волинським учасникам авто-ралі для осіб з інвалідністю. А самі «гонки» за підтримки представництва Renault можуть відбутися у Луцьку.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus