USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку благодійники підтримали свято танцю. ФОТО

1 Березня 2013 09:01
Декілька десятків волинських танцювальних колективів змагалися за право називатися найкращими у щорічному фестивалі хореографії «Екзерсис», який відбувся за підтримки благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк».

Міжшкільний хореографічний фестиваль відбувся у стінах загальноосвітньо школи №17 у Луцьку 28 лютого.

Заступник директора фонду «Новий Луцьк», проректор з навчально-виховної роботи СНУ імені Лесі Українки Ірина Констанкевич розповіла, що фонд підтримав організацію хореографічного фестивалю «Екзерсис», адже він мав обов’язково відбутися.




«Екзерсис – це вправа. Я бачу в цьому залі учасників, які сповнені бойового настрою й натхнення, пройшли етап «вправи» та готові до того, щоб продемонструвати свої здобутки в різних жанрах танцю. Хочу привітати вас з тим, що фестиваль відбувається, і відбувається завдяки зусиллям багатьох людей» − зазначила Ірина Констанкевич.

Так, серед журі, що оцінювали молодих танцюристів, були керівник ансамблю «Волиняночка» Палацу культури міста Олена Козачук, кандидат мистецтвознавства, керівник ансамблю сучасного танцю «Натхнення» Леся Косаківська та відмінник освіти, суддя міжнародної танцювальної спілки Світлана Застровська.



Учасники фестивалю, який відбувався поетапно, боролися за першість у різних жанрових та вікових категоріях. Так, учасники першої, другої, третьої вікових категорій демонстрували свої вміння у бальних, класичних та сучасних танцях.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
не_EXPERT Показати IP 1 Березня 2013 11:10
«Екзерсис» - "Екзорцизм" (спало на думку).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus