USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.72 10.88

У Луцького прикордонного загону нове керівництво. ФОТО

23 Липня 2009 10:24
Полковник Володимир Бондар залишив Луцький прикордонний загін своєму наступникові у тому бойовому стані, в якому він і повинен бути. А урочиста передача бойового прапору відбулася 23 липня, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Оскільки полковник Володимир Бондар отримав підвищення по службі, то керівництво Луцьким прикордонним загоном перейшло до полковника Олександра Рибака. Сьогодні ж у зв’язку із цією подією відбулася урочиста передача бойового прапору.
 
Новий начальник загону Олександр Рибак зазначив: від попередника він отримав прикордонний загін у належному бойовому стані. Адже, як наголошували під час урочистостей промовці, полковник Володимир Бондар значно удосконалив охорону кордону, дисциплінував загін, вів чітку роботу із колективом.
 
«Я ні разу не пошкодував, що був одним із тих, хто ініціював призначення Володимира Бондаря», – наголосив перший заступник директора департаменту по роботі з персоналом адміністрації Держприкордонслужби України  Володимир Кохан.
 
Колишній начальник загону, у свою чергу, також подякував своїм колегам та «зі спокійним серцем» передав керування. «У вас лишається хороший товариш, який завжди прийде на допомогу», – висловив Володимир Бондар свою оцінку Олександру Рибаку.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 23 Липня 2009 15:37
"прикордонний загін у належному бойовому стані" - очень смешно читать, особенно после случая избиения двух молодых парней, группой контрактников из погранотряда. Правда после задержания, они задним числом, перестали быть контрактниками.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus