USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У «депортованих» кіосків знайшовся власник

3 Лютого 2009 11:47
Знайшовся власник кіосків, які минулого тижня комунальники демонтували з луцьких вулиць. У цьому 3 лютого під час прес-конференції зізнався міський голова Богдан Шиба, – повідомив репортер «Волинських Новин».
За словами пана Шиби, власник скандально відомих самовільно встановлених у Луцьку кіосків начебто вже знайшовся – ним виявився один із місцевих підприємців. Однак підприємцю ще доведеться довести право власності на металеві конструкції.
Коли він це зробить, то зможе забрати кіоски, написавши гарантійний лист, що ці «споруди» на вулицях Луцька незаконно більше не з’являться.
Нагадаємо, що луцькі комунальники вночі, 28 січня, демонтували 5 самовільно встановлених металевих конструкцій.
Власне, наприкінці минулого року на вулицях Луцька з’явилося шість кіосків, які продавали пресу. Однак документів, які б дозволяли їх встановлення, начебто немає. Тому комунальники на виконання рішення виконкому Луцької міськради та припису прокуратури демонтували п’ять металевих конструкцій (вагою не більш ніж дві тонни) та вивезли на територію одного зі структурних підрозділів департаменту ЖКГ муніципалітету.
За деякою інформацією, за появою у Луцьку «лівих» кіосків стоїть харківська структура, яка хотіла вийти на місцевий ринок розповсюдження преси. Окрім цих шести металевих конструкцій, на вулицях міста з часом нібито мали з’явитися ще 24 кіоски.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Лютого 2009 12:02
Крім харківської структури, на газетному ринку Луцька вже перебувають львівська і рівненська "структури", а луцьких давно нема.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus