USD 40.80 41.18
  • USD 40.80 41.18
  • EUR 40.80 41.18
  • PLN 10.22 10.48

«У мене найкращі в світі діти», – багатодітна волинянка, чоловік і син якої – в лавах ЗСУ

12 Травня 2024 20:19
43-річна жителька села Лище Луцького району Тамара Шевчук має п'ятьох синів. Найстарший з них і її чоловік нині служать у лавах ЗСУ.

Суспільному волинянка розповіла: більш як сто разів на день чує слово «мама». Хоч про велику родину ніколи не мріяла, але синами дуже пишається.

«У мене найкращі сини в світі: треба поспівчувати – вони поспівчувають, треба допомогти – допоможуть. Старший Артем – військовий. Наступному 20 років, вчиться в медичному, третій, Сергій, сподіваємося майбутній спортсмен, йому 14 років буде в серпні, четвертий Святослав, йому дванадцять. П’ятий наш хлопчик Миколка в п’ятому класі», – розповідає багатодітна матір.
Від початку повномасштабного вторгнення життя сім’ї змінилося. Відколи старший син Артем зі зброєю в руках став на захист України, жінка втратила спокій. Додає: знайомі пропонували виїхати за кордон. Вона відмовилася, бо хоче бути ближче до сина.
Читати ще: Обоє – молодші сержанти: мама й син з Волині боронять Батьківщину в Князівській бригаді

«Перші пів року була на заспокійливих, не могла спати, син без зв’язку був, це було важко, але ми це пережили. Перший рік я навіть не знала, де він. Потім тільки дізналася, що аеророзвідник, керує дронами. Для мене це був шок», – ділиться Тамара Шевчук.
Зараз поруч з мамою троє молодших синів. 13-річний Сергій навчається в сьомому класі. Каже: взяв на себе обов’язки старших братів.

Підтримкою, каже багатодітна мама, є її чоловік Олександр. Він теж військовослужбовець. Пара побралася пів року тому.
«Тамара спочатку мені не казала, що в неї п’ятеро дітей. Коли дізнався, то не злякався. Зараз трошки в мене мало часу, більшість на службі перебуваю. Допомагаю їм чим можу», – каже Олександр.

Зі слів жінки, уся багатодітна родина має спільну мрію про перемогу і повернення сина з війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Янеробот Показати IP 13 Травня 2024 05:14
Ага. У неї найкращі, а у нас, виходить, гірші? Як прикро.
Вчителька Показати IP 13 Травня 2024 22:16
Для кожної мами її діти найкращі!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus