USD 40.80 41.18
  • USD 40.80 41.18
  • EUR 40.80 41.18
  • PLN 10.20 10.44

У Луцьку в бані побилися дві дівчини: одна вкусила іншу, а та зламала їй ніс

12 Травня 2024 15:11
У Луцьку в приміщенні бані на вулиці Карбишева під час святкування дня народження посперечалися дві дівчини. І все б нічого, але конфлікт обернувся зламаним носом, а постраждала пішла в суд, аби покарати кривдницю.

Справу розглядали у Луцькому міськрайонному суді.

Ірина Я. в суді пояснила, що 24 червня 2023 року вони з компанією у приміщенні бані святкували день народження друга. Близько 21-ї години до них завітала постраждала, яка вже була п’яна та вороже налаштована. Згодом вона побачила, що її товариш стоїть зігнутий, а постраждала розмахує над ним руками.

Тож вирішила відвести дівчину вбік, аби пояснити, що така поведінка є неприпустимою. Проте остання почала ображати її батька, який був у зоні бойових дій, а потім взагалі вкусила її. Не стримавшись, Ірина дала дівчині кілька ляпасів, а потім ще й вдарила кулаком у ніс. Потому почалася шарпанина, яку розборонили присутні.

На переконання обвинуваченої, постраждала сама спровокувала конфлікт.

Читати ще: У Луцьку дівчата побилися через випивку, а згодом не поділили хлопця

Своєю чергою, постраждала розповіла, що після конфлікту сіла в машину та поїхала додому, а наступного дня звернулась у лікарню, де в неї виявили закритий перелом носа. Також зазначила, що під час конфлікту падала та мала тілесні ушкодження на суглобах. Як додала, вона та обвинувачена на той момент були п’яні.

Дівчина наполягала на суворому покаранні для кривдниці. Також просила в повному обсязі задовольнити цивільний позов – 25 тисяч моральної шкоди та 10 тисяч, що було витрачено на послуги адвоката.

Двоє свідків фактично підтвердили слова обвинуваченої. З їхніх слів, постраждала поводилася некоректно, штовхнула їхнього товариша, а обвинувачена заступилася за нього та зробила дівчині зауваження. Після цього, власне, й почався конфлікт.

Читати ще: Схопила за волосся та головою в холодильник: волинянка в магазині влаштувала розбірки з коханкою чоловіка

Незважаючи на те, що Ірина Я. частково визнала свою вину, її винуватість в спричиненні умисного легкого тілесного ушкодження потерпілій підтверджується зібраними та дослідженими доказами, серед яких був і відеозапис бійки.

Тож суд присудив дівчині 150 годин громадських робіт, а також стягнув на користь постраждалої п’ять тисяч гривень моральної шкоди та 10 тисяч гривень витрат на правову допомогу.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВІРУС Показати IP 12 Травня 2024 18:36
БАНЯ, БАБИ, ВОДКА,ДРАКА.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus