USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Центральна влада дискримінує Волинь?

18 Лютого 2009 17:31
Центральна влада підходить досить неоднозначно до виділення коштів різним регіонам. Про це сьогодні, 18 лютого, під час засідання «круглого столу» в Луцьку розповів член оргкомітету Громадянської Асамблеї України Володимир Ханас, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Ханаса, зараз відсутній реальний механізм контролю громадян за виділенням бюджетних коштів зокрема у вигляді субвенцій. Зокрема волиняни отримують субвенцій на розрахунку на 1 мешканця у 2,5 рази менше, аніж жителі столиці, – вважає експерт.
На думку Володимира Ханаса, політики, які виграли вибори, «отримали від українців величезний грант». Однак звітувати за реалізацію цього гранту чомусь уперто не бажають, – додав член оргкомітету Громадянської Асамблеї України.
За словами регіонального координатора ГАУ у Волинській області Михайла Шелепа, такі «круглі столи», де обговорюється криза в Україні та шляхи виходу з неї, відбуваються в усіх регіонах країни. За їх підсумками у березні планують провести Надзвичайну громадянську асамблею «Громадянське суспільство в умовах кризи».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 18 Лютого 2009 22:04
Шановні волиняни! Ви що, забули, що саморозвиток - кращий шлях до розвитку. менше відправляйте земляків польські підлоги мити й польські памятники облагорооджувати, отоді Лесина "Одержима" допоможе вам впоратися з усіма негараздами: приїдуть емігранти з усіх країн світу (Парагваю і т. д.) і отримаєте всі по бізнес-ідеї, починаючи з підліткового віку. Отоді почнете цінувати свою красу, культурність, кулінарію, освіченість й скажете своє фе усім, хто хоче поставити вас на коліна. а наразі - "компютер і інтернет в кожен дім.спершу в сільський. Отоді перестанете бути провінціалами і хтось захоче мати з вами справу.
ser lutsk Показати IP 3 Березня 2009 17:07
перец а ты откуда сам?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus