USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

Сучасна техніка ветеранам від фонду Ігоря Палиці. ФОТО

10 Вересня 2013 14:00
Новий ноутбук – такий подарунок отримала Луцька міська організація ветеранів України від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Про це ВН розповів голова організації Валерій Севрюков.

«Наша ветеранська організація опікується людьми, які потребують уваги і допомоги. За допомогою техніки, яку нам подарували, ми зможемо створити базу даних, що міститиме інформацію про членів нашої ветеранської організації. Окрім того, ноутбук створюватиме атмосферу сучасності і сприйняття навколишнього середовища самими ветеранами. Ми плануємо зробити архів документів, фотоілюстрацій з тим, щоб уроки, на які членів нашої ветеранської організації запрошують у школи, ставали цікавішими дітям. Крім того, ми плануємо знімати ветеранів на відео, записувати їхні історії і використовувати ці ролики, як навчальний матеріал у школах під час виховної години. Старше покоління мало знайоме з технікою, тому для них це як казка. Але таким чином ветерани відчуватимуть більшу увагу. Ми довго цього чекали, за це подяка Ігорю Палиці.

«Вже декілька років ми відчуваємо значну підтримку від благодійного фонду. З нагоди свят наші ветерани отримують продуктові набори та подарунки, на наше прохання здійснюється передплата газет. Таким чином, люди старшого покоління відчувають, що вони потрібні, про них дбають», - розповів Валерій Севрюков.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лтоь Показати IP 10 Вересня 2013 15:20
Мене бентежить оце - "...наші ветерани отримують продуктові набори та подарунки..." Як це називаєтья?
Лучанин до Лтоь Показати IP 10 Вересня 2013 16:05
Дай Бог тобі дожити до їхніх літ і не дай Бог так само виживати
ВЕТЕРАН Показати IP 10 Вересня 2013 15:30
Дякуємо Ігорю, він молодець.
читач Показати IP 10 Вересня 2013 15:51
Для Лтоь - а спробуйте прожити, прохарчуватися і пролікуватися за державні кошти. Або ще краще спитайте старших людей, як "добре живеться". Бо Палиця питає і тому допомагає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus