USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.55 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Стипендії від «ПАККО» 2009-го отримуватимуть троє волинських студентів. ФОТО

23 Грудня 2008 11:54
У конференц-залі «ПАККО Холдинг» 22 грудня відбувся ІІІ заключний етап стипендіального конкурсу серед студентів Волинського національного університету імені Лесі Українки під назвою «Вопак – наш супермаркет». Організаторами конкурсу виступили ТзОВ «ПАККО Холдинг» та Центр кар’єри ВНУ імені Лесі Українки, – повідомляють «Волинські Новини».
 
За перемогу і стипендії на 2009 рік боролися 8 фіналістів: Людмила Бурко (географічний факультет, 3-й курс), Анастасія Вербич (економічний факультет, 3-й курс), Микола Голота (факультет психології, 4-й курс), Сергій Масюк (економічний факультет, 4-й курс), Сергій Мороз (економічний факультет, 3-й курс), Катерина Пінчук (економічний факультет, 3-й курс), Артем Тарасюк (економічний факультет, 3-й курс) та Людмила Чикун (факультет РГФ, 4-й курс).
 
На розгляд конкурсної комісії  фіналісти конкурсу представили свої доповіді на тему «Якби я був керуючим супермаркету». Члени конкурсної комісії оцінювали доповіді конкурсантів за кількома критеріями: логічність, чіткість та повнота доповіді; новизна висловлених ідей та креативність; практичне спрямування висловлених ідей; культура мовлення та комунікаційні навички; наявність та якість наочного матеріалу; чіткість та повнота відповідей на питання.
 
Серед ідей покращення роботи супермаркетів «Вопак», які запропонували учасники конкурсу, були і картка «Стабільність», і пропозиція 7 % знижки для студентів ВНУ, і спеціальна програма для клієнтів-вагітних жінок, і побажання збільшити кількість кас та проводити конкурс серед персоналу на кращу посмішку, і комплекс заходів по мотивації персоналу та оптимальному розміщенню товарів в залах і на полицях супермаркету та багато-багато інших, інколи несподіваних та креативних, а інколи вже реалізованих у практиці роботи «Вопаків» пропозицій.
 
Хоча попередньо було оголошено рішення про присудження двох стипендій, конкурсна комісія за результатами фіналу вирішила надати три стипендії. Голова Спостережної ради «ПАККО Холдинг» та голова конкурсної комісії Володимир Мікуліч підвів підсумки конкурсу, привітав переможців та побажав їм успішної кар’єри з «ПАККО». Щасливими переможцями та володарями стипендій на 2009 рік стали Сергій Масюк, Катерина Пінчук та Микола Голота.
 
Ректор ВНУ ім. Лесі Українки Ігор Коцан, вітаючи переможців, також підкреслив, що у результаті конкурсу студенти отримали реальний шанс не лише на стипендію, а й на потужний старт  професійної кар’єри. На завершення директор Центру кар’єри, за сприяння якого відбувався стипендіальний конкурс, Світлана Зима висловила слова щирої подяки пану Мікулічу за приклад ведення соціально відповідального бізнесу, а студентам-фіналістам вручила подарункові сертифікати на участь у майстер-класі «Технології ділових переговорів» і побажала не забувати, що «найкращий спосіб передбачити майбутнє – це створити його». 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 23 Грудня 2008 12:19
Банкрот выплачивает стипендии - оригинально )))))
Анонім Показати IP 23 Грудня 2008 12:21
Банкрот выплачивает стипендии - оригинально )))))
Анонім Показати IP 23 Грудня 2008 12:43
А охорону дебільну не пропонували звільнити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus