USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Спортивна Мекка маленьких лучан у небезпеці. ФОТО. ВІДЕО

4 Червня 2009 14:20
Спортивний майданчик, який розташований у дворі на Київському майдані, затопило внаслідок пошкодження водопровідної труби. Директор департаменту молодіжної політики та спорту Володимир Пащенко запевнив, що найближчим часом цю проблему ліквідують, – повідомляє 4 червня репортер «Волинських Новин».
 
Як розповів мешканець, що проживає у будинку поблизу спортмайданчика, а також тренує дітей, Микола Дєндібєрін, аварія сталася сьогодні зранку. Як тільки він побачив калюжу, що була спричинена проривом труби, відразу зателефонував у водоканал, спорткомітет та інші інстанції.
 
Реагування було досить швидким. Першим на місце прибув Володимир Пащенко. За його словами проблему ліквідують найближчим часом. Адже уже залучили КП «Луцькводоканал». Крім того, це питання перебуває під контролем Луцького міського голови Богдана Шиби.
 
За словами  пана Дєндібєріна, ще чотири дні тому під водою опинився дитячий майданчик. Тому, щоб ліквідувати проблему остаточно, потрібно міняти зіпсовані труби на пластикові.
 
«Для нас ця площадка як маленька Мекка», – наголосив на важливості спортмайданчика мешканець. «Адже тут щодня з самого рання до темна діти займаються спортом», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 4 Червня 2009 16:31
Пащенко-швидка допомога 103.
Анонім Показати IP 4 Червня 2009 16:34
Ну хоч тут попіариться.
Анонім Показати IP 4 Червня 2009 21:01
Де мій коментар? Ви підлабузники.
Анонім Показати IP 4 Червня 2009 22:04
Спортмайданчики - це дуже корисно для дітей і треба більше уваги приділяти їх створенню

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus