USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.20 10.44

Спокусився на чуже майно: на Волині пенсіонер у лікарняній палаті обікрав хворого

10 Травня 2024 23:06
На Волині судили пенсіонера, який в лікарняній палаті поцупив у хворого мобільний телефон. За злочин чоловік міг просидіти п’ять років у в’язниці, але Любомльський районний суд замінив покарання на рік умовного терміну.

Як йдеться у вироку, інцидент стався 5 серпня 2023 року в палаті неврологічного відділення КНП «Любомльське ТМО».

Іван Б. скористався тим, що його сусід по палаті спить, поцупив у нього телефон SIGMA, що лежав на підлозі під узголів’ям ліжка. Своїми діями він завдав хворому шкоди на 590 гривень.

Читати ще: Дочка доплачувала за догляд: у луцькій лікарні санітарка вкрала смартфон у помираючої пацієнтки

Крадій у суді визнав вину та підтвердив обставини злочину.

Постраждалий чоловік на суд не з’явився, але надіслав заяву, в якій при призначенні покарання поклався на розсуд суду, але просив не позбавляти волі пенсіонера.

Суд визнав Івана Б. винним та призначив йому п’ять років тюрми, але, взявши до уваги всі обставини, замінив на рік іспитового.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus