USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Скрябіна у Луцьку просили «остаца у мєня хотя би на два дня». ВІДЕО

18 Листопада 2008 20:21
Під час виступу гурту «Скрябін» у Луцьку, який відбувся 17 листопада, глядачі мали змогу писати кумиру записки, які той озвучував залу, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Концертний зал кінотеатру «Промінь», де й пройшов виступ «Скрябіна», був заповнений повністю. І лише поява на сцені гурту та Андрія Кузьменка викликала шквал емоцій. Публіка на концерті не потребувала розігріву і найсміливіші її представниці почали танцювати вже з першої пісні.
Як сім’янин із солідним стажем, Скрябін насамперед зі співчуттям і розумінням поставився до чоловіків, який прийшли сюди із примусу своїх половинок. Ідентифікувавши їх у залі, музикант передав їм моральну компенсацію – плящину вина із кількома пластиковими стаканами. До речі, потім Кузьма був змушений зробити це ще раз.
Невимушено-веселій обстановці також сприяла пропозиція Кузьми спілкуватися із глядачами з допомогою записок. Музиканта в них і просили виголосити чимало привітань, і осипали компліментами (штибу «позитиФний чел»), і благали «остаца у мєня хотя би на два дня».
До речі, у «Промені» були присутні батьки Андрія Кузьменка, які, як сказав Скрябін, побачили у Луцьку, що їхній син «не займається фігньою».
Сам концерт (разом із виступом «Пающіх трусов») тривав приблизно 3 години.

Довідково:
Концерт гурту «Скрябін» у Луцьку організувала і провела громадська організація «Союз Діячів Індустрії Розваг Волині».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 19 Листопада 2008 07:15
так я не поняв - пающіє труси були чи я таки не пошукодую шо не пішов? :-)))
Анонім Показати IP 19 Листопада 2008 10:39
Труси були!!!Але тобі шкодувати немає сенсу!!Нічого особливого..А точніше взагалі НІЧОГО
Анонім Показати IP 20 Листопада 2008 01:52
Блін,коли я в Луцьку він виступає в Києві.Коли я в Києві-Скрябін в Луцьку.Це піндос якийсь.Скажіть концерт був прикольний?
Анонім Показати IP 20 Листопада 2008 09:29
Концерт був Супер!!!!!!!!Як завжди весело і з приколами!!!!І атмосфера класна!!!!І пісні співа не тільки нові, а улюблені!!!Я ще відійти не можу!!!Хожу і наспівую його пісні....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus