USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Склали рейтинг «прогульників» у Луцькій міськраді

25 Листопада 2011 15:11
Депутатом Луцької міської ради, який пропустив найбільше пленарних засідань сесій ради, виявилася голова «транспортної» комісії Олена Голєва.

Про це 25 листопада пише сайт Твій місцевий депутат.

Експерти сайту, на основі інформації про реєстрацію депутатів на пленарних засіданнях сесій ради, що була отримана від відділу секретаріату міської ради у відповідь на інформаційний запит, сформували рейтинг відвідуваності депутатами сесій.

За перший рік повноважень ради відбулось 30 пленарних засідань 15 сесій міськради.

Найбільшими «прогульниками» сесій виявилися новообрані депутати Олена Голєва – 20 пропусків та Віталій Кварцяний –18. «Європейка» не відвідувала засідань через декретну відпустку, а Кварцяний тренував гравців футбольного клубу «Волинь».

Декретна відпустка завадила активній роботі ще одного депутата – Ірини Комлик, яка пропустила 16 пленарних засідань. Ці ж троє депутатів в підсумку пропустили й найбільшу кількість сесій ради.

На четвертому місці в рейтингу «прогульників» опинився колишній депутат міськради Олег Дмитрук із партії «Фронт змін», який вже склав свої повноваження. Він пропустив 13 засідань ради. На вершині списку «прогульників» (із 10 пропусками) і далі залишились керівники фракцій ВО «Батьківщина» та Партії регіонів - Юрій Корольчук та Іван Смоленг.

Таблиця №1. Депутати Луцької міської ради, що протягом 15 сесій пропустили найбільше пленарних засідань сесій.




Проте, серед 50-ти міських обранців залишилось ще шестеро, які жодного разу не пропустили пленарні засідання ради. Це –секретар ради Григорій Пустовіт, «тимошенківець» Василь Гриб, представники «Свободи» Святослав Боруцький і Юрій Вега, член фракції ЄПУ Анатолій Бірюков та «сильноукраїнець» Євгеній Ткачук.

Таблиця №2. Депутати Луцької міської ради, що протягом 15 сесій не пропустили жодного пленарного засідання сесій.

Насамкінець експерти Центру Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу запропонували міськраді розмістити інформацію на офіційному сайті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Точний Показати IP 25 Листопада 2011 15:57
БРЕХНЯ!!!
кпу. Показати IP 26 Листопада 2011 17:24
Ходят только безроботные типа Боруцково и те кто там работают типа ШТАТНОГО ЛЕКТОРА ПОЛКА_МАРКСИЗМА-ЛЕНИНИЗМА ЗАМПОЛИТА СОВЕТСКОЙ АРМИИ тов.Пустовита..
Перехожа Показати IP 6 Грудня 2011 09:26
Григорій Пустовіт, а не Олександр

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus