USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Сільські школярі Волині їздитимуть новими автобусами? ВІДЕО

9 Вересня 2008 17:11
Заступник голови Волинської облдержадміністрації Святослав Кравчук запропонував керівникам районів закуповувати шкільні автобуси оптом. Таку ідею пан Кравчук висловив на виставці автобусів виробництва Луцького автомобільного заводу, –  повідомляє 9 вересня репортер «Волинських Новин».
Цього місяця Луцький автомобільний завод розпочав випуск шкільньних автобусів. А на серійне виробництво, за словами директора технічного департаменту Автомобільного заводу «Богдан» Анатолія Тригуба, ці автобуси поставлять з першого жовтня.
До цього часу триватиме випробувальний період: до уваги прийматимуться усі пропозиції щодо збільшення безпеки, комфорту та інших критеріїв. Наразі автобуси, для підвищення безпеки школярів, оснащені ременями безпеки, обмежувачем швидкості, спеціальним світловим сигналом та сучасною гальмівною системою.
Презентовані автобуси на 20 та 30 місць коштують 185 та 225 тисяч гривень відповідно. Тому Святослав Кравчук  відразу домовився і про систему знижок. Він запропонував, щоб райони, «по чотири - по п’ять об’єднувалися та купували шкільні автобуси оптом у місцевого виробника за нижчими цінами, аніж в інших областях».
Як похвалився заступник голови ОДА, цього року за кошти обласного та районних бюджетів вже закуплено більш ніж 24 автобуси. «Також ми надіємось, що надійде ще дев’ять за рахунок державного бюджету», – висловив свої сподівання Святослав Кравчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus