USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

Щоб врятувати драмтеатр, Святослав Кравчук влаштує облаву на графіті?

19 Серпня 2008 18:25
Заступник голови Волинської облдержадміністрації Святослав Кравчук подав ідею розмалювати батьків райтерів (художників графіті – ред.). Так він висловив своє обурення від написів на стінах Волинського обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка під час засідання організаційного комітету з питань підготовки та відзначення в області 17-ї річниці Незалежності України, – повідомляє 19 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Пан Кравчук похвалився, що порядок у драмтеатрі вже практично наведено, і він готовий до святкових урочистостей. Уже є нова сцена й облаштовуються освітлення та звукове обладнання. Однак, як поскаржився заступник губернатора, молоді шкідники теж «потурбувалися» про зовнішній вигляд культурного осередку. Пан Кравчук мав на увазі надписи графіті, які не відмиваються жодними засобами. Тому єдиний вихід – випалювати їх спеціальними лампами. Або ж боротися зі зловмисниками.
 
На думку заступника губернатора, ті надписи носять фашистський характер. Трапляються навіть непристойні слова та нецензурна лексика. Тому щоб запобігти цьому, як вважає Святослав Кравчук, «потрібно десь підловити того графітчика та розмалювати його самого або ж батьків». «Я вже і не знаю, як з цим боротись» – обурювався він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 19 Серпня 2008 18:36
Раз Шиба не бореться, то доводиться боротися всім підряд.
Sasha Показати IP 19 Серпня 2008 20:31
Трeбa прocto пpoгнatи всe te бидлo з чьoлkaми, шo збирa?tьcя пiд дpaмoм
Анонім Показати IP 20 Серпня 2008 11:56
тільки жаль що те бтдло цього не читає. і навряд до них дойде що на драмі не можна писати. вони ж проти сістєми виступають і все-таке
Анонім-2 Показати IP 22 Серпня 2008 11:07
от худобисько! Мужикі, давайте вичислим цих малолітніх паталтих покидьків і розмалюєм їм морди!!! Накуряться, напються і ходять псують культуру нашого міста! БИДЛО!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus