USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.20 10.44

Шалене весілля: на Закарпатті гості посварилися з нареченим і пішли коліями до Словаччини

14 Травня 2024 23:38
Військовослужбовці Чопського прикордонного загону затримали трьох громадян Чехії, які намагалися незаконно перетнути українсько-словацький кордон.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Трьох невідомих виявив над ранок прикордонний наряд, який ніс службу в залізничному вантажному пункті пропуску «Чоп (Страж)» на кордоні зі Словаччиною. Правоохоронці помітили трьох чоловіків, які прямували коліями в бік кордону. Затримані мали із собою паспорти громадян Чехії.

Під час опитування оперативники загону встановили, що іноземці прибули в Україну у законний спосіб на весілля знайомої та оселилися в готельному комплексі поблизу кордону. Після весільної церемонії вони мали конфлікт з нареченим та адміністрацією готелю.

Іноземців попросили залишити заклад, тож вони вирішили повернутися додому. Оскільки жоден з них на той момент уже не мав при собі грошей, вирішили йти у напрямку Словаччини пішки та поза пунктами пропуску.
Читати ще: Дуже хотів до коханої у США: волинянин три дні блукав у Карпатах, але здався прикордонникам

Вони склали маршрут руху, орієнтуючись за онлайн-картами. Аби не заблукати, вони пішли вздовж залізничних колій. Коли чоловіки зайшли на територію пункту пропуску, їх зупинив прикордонний наряд.

Правопорушників доправили у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Після встановлення усіх обставин правопорушення їх буде притягнуто до відповідальності за спробу незаконного перетину кордону та порушення прикордонного режиму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 14 Травня 2024 23:55
Як можна притягнути до відповідальності громадян іншої держави, які йшли до себе додому? Їх можна тільки видворити, відправити в країну громадянства! Понабирають по блату тупих на службу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus