USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Рух як запорука молодості: відкрили новий СПОРТ ЦЕНТР*

27 Квітня 2012 18:01
Щонайменше п’ять кілометрів у день має пройти людина, аби прогресивно не старіти. Більш того, якщо перестати рухатися, за один календарний день ми проживаємо два біологічні. Так, аби запобігти поширеним у наш час хворобам та уповільнити процеси старіння, у Луцьку відкрився сучасний спортивно-оздоровчий заклад СПОРТ ЦЕНТР.
Очевидно, відкриття чергового фітнес-клубу або тренажерного залу сьогодні нікого не здивує. Вони з’являються як гриби після дощу. Та поява в рамках ЦЕНТРУ КУЛЬТУРИ ЗДОРОВ’Я цілого оздоровчого комплексу – це, скажімо так, зовсім інший формат занять спортом.

Так, зазвичай у такому закладі гостям запропонують не просто фітнес, а цілу комплексну програму оздоровлення всього організму за допомогою найсучаснішого обладнання та багаторічного досвіду тренерів-інструкторів.
Спорт формує культуру оптимізму та культуру бадьорості
Рух – це життя. Істина, напевно, відома всім. Однак, дотримуються її одиниці. У більшості з нас – гіподинамія, іншими словами: малорухливість – небезпечний ворог людства. Так, дістаємося на роботу в автотранспорті, замість того, аби йти сходами – викликаємо ліфт. Та відомо, що людина мусить пройти щодня пішки майже п’ять кілометрів, щоб прогресивно не старіти .
Крім того, фізична активність нормалізує жировий склад крові, запобігає розвитку атеросклерозу і утворенню тромбів, зокрема має сильну судинорозширювальну дію. Науковці стверджують: якщо перестати рухатися, то за один календарний день людина проживає два біологічні. Вихід із ситуації лише в одному: необхідно давати своїм м’язам достатнє фізичне навантаження.
Завдяки унікальним програмам, професіоналізму працівників відкритого у Луцьку СПОРТ ЦЕНТРУ, а також сучасному обладнанню, розробленому з урахуванням останніх медичних досліджень, за короткий термін можна суттєво покращити стан здоров’я, відчути бадьорість та зняти стрес.

Тренери та інструктори стверджують: заняття в СПОРТ ЦЕНТРІ – дієвий засіб профілактики найбільш поширених у наш час хвороб. Таких як атеросклероз, гіпертонія, ішемічна хвороба серця, порушення постави з враженням кістково-м'язового апарату. Зокрема, це – ефективний метод запобігання інсульту та інфаркту міокарда.

Більш того, якщо займатись систематично, істотно поліпшуються функції різних систем організму, підвищується адаптація організму до несприятливих чинників зовнішнього середовища, зокрема і радіації.
Неабияким фактором є і те, що поряд під час занять будуть справжні професіонали своєї справи, команда з багаторічним досвідом тренерської роботи.
Так, персонал СПОРТ ЦЕНТРУ – це висококваліфіковані спеціалісти з вищою освітою Фізичного розвитку та реабілітації, підготовкою по міжнародним стандартам фітнесу. Адже їх праця спрямована на те, щоб кожна людина, незалежно від віку, мала можливість поліпшити фізичну форму, відновити здоров’я та красу.

До послуг відвідувачів СПОРТ ЦЕНТР пропонує:


- Два великі тренажерні зали
- Зал з кардіотренажерами
- Програми: спортивні, оздоровчі, професійні, реабілітаційні
- Тематичні семінари
- Рекомендації по здоровому харчуванню


Заняття в Спорт Центрі ДОПОМОЖУТЬ:
- Скинути зайву вагу
- Скорегувати пропорційну для Вас форму статури
- Попередити серцево-судинні захворювання
- Нормалізувати кров’яний тиск
- Знизити ймовірність остеопорозу (ламкості кісток)


Також, у СПОРТ ЦЕНТРІ зазначають: всі відвідувачі зможуть скористатися послугами медичного центру «Благомед» та магазину продуктів для здоров’я «Органік Маркет», котрі знаходяться поруч. Зокрема, відпочити після тренування у Зеленому барі, де запропонують як спеціальні спортивні напої, так і оздоровчі фреші з фруктів, овочів та зелені, трав’яні чаї, смузі, кисневі коктейлі.

Науковці нагадують: люди, які регулярно, не менше трьох разів на тиждень, займаються спортивними вправами, втричі рідше хворіють на серцево-судинні хвороби. Окрім того, у сучасному світі спорт – це вже не просто корисно, а й модно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Спортсмен Показати IP 27 Квітня 2012 23:47
Здоровому человеку нафиг не нужен, а больному - он даже вреден.©
Лучанка до Спортсмен Показати IP 28 Квітня 2012 20:10
Н да..., точно що "спортсмен",бо мабуть на фіз-ному фа-теті мізки десь пропали...
111 Показати IP 28 Квітня 2012 19:32
Дивне зауваження як для спортсмена.
Лучанка Показати IP 28 Квітня 2012 20:07
А ціна яка абонементів?!
Джу до Лучанка Показати IP 21 Червня 2012 20:37
Лучанка, 550 грн 2 рази в неділю на протязі місяцяі з тренером
*** Показати IP 2 Травня 2012 23:53
органік маркет? а ви сертифікувались, чи це "разводняк"? Коли вживається термін «органічний продукт», завжди мається на увазі «сертифікований органічний продукт». Сертифікація є невід’ємною частиною ринку органічних продуктів. Навіщо ж взагалі сертифікація? Відповідно до положення 31 Постанови Ради (ЄС) 834/2007 (найпоширеніший стандарт в Україні за відсутності національних норм): «Для забезпечення відповідності виробництва органічних продуктів вимогам правил ЄС щодо органічного виробництва, діяльність, яка здійснюється операторами на всіх етапах процесу виробництва, підготовки та реалізації органічної продукції, повинна перевірятися в рамках системи контролю, яка створена і функціонує у відповідності до правил…» Виробнику сертифікація надає документальне підтвердження його діяльності відповідно до певних встановлених вимог та можливість реалізувати свою продукцію зі спеціальною ціновою надбавкою; споживачу надає впевненості, що даний продукт дійсно був вирощений за тими правилами чи стандартами, які він очікує. Дійсно, єдине, що бачить споживач, купуючи готовий продукт – це інформацію на його маркуванні. Тому важливо, що ця інформація відповідає дійсності, а за конкретним логотипом (наприклад логотип органічного виробництва ЄС — євролисток) є контроль виробника уповноваженим сертифікаційним органом на відповідність даного виробництва вимогам стандартів, що відображує логотип.
сергій Показати IP 4 Липня 2013 14:16
а тренер вам не потрібен????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus