USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Ремонт спортзали для афганців ‒ від Ігоря Палиці. ФОТО*

4 Жовтня 2012 17:56
Спортивний та тренажерний зали, що при Волинській обласній спілці афганців, давно потребували ремонту. Витрати на себе взяв кандидат у нардепи Ігор Палиця.

При Волинській обласній спілці афганців вже 16 років працює військово-спортивний клуб «Тайфун» який очолює Юрій Мельник. В ньому різними видами бойових мистецтв під керівництвом досвідчених тренерів займається понад 250 діток. Але спортивний та тренажерний зали давно потребували ремонту.

За допомогою афганці звернулися до відомого мецената Ігоря Палиці, який відразу погодився профінансувати всі витрати.

Відбулося урочисте відкриття оновленого спортивного комплексу, на яке прийшли юні спортсмени та їхні батьки, воїни-афганці, міський голова Микола Романюк, благодійник Ігор Палиця.

У своєму виступі голова Волинської обласної організації спілки ветеранів Афганістану Григорій Павлович подякував меценату за допомогу і підтримку.

У промові Ігор Палиця зазначив, що якщо міський голова знайде якісь приміщення, то за рахунок фонду і під егідою афганців у кожному районі міста повинні зробити такі спортивні зали. Щоб там збиралася молодь і під керівництвом тренерів мала можливість займатися.

На адресу мецената було сказано багато теплих слів вдячності. Григорій Павлович вручив кандидату у нардепи найвищу нагороду Української спілки ветеранів Афганістану – медаль «За звитягу».

На святі виступила вокально-інструментальна група воїнів-афганців «Віват» під керівництвом Леоніда Васильчука. Вихованці клубу «Тайфун» показали свою майстерність у різних видах бойових мистецтв.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Михайло Показати IP 4 Жовтня 2012 18:42
От скажіть мені це піар чи як розуміти?! Написано фото, а фото тільки з обличчям Палиці, а де саме оновлений спортзал? Жодного тренажеру немає на фото, чи можливо він стіни та підлогу лишень пофарбував?
Spaceman Показати IP 4 Жовтня 2012 18:47
Це як в анекдоті: таке враження, що в місті тільки один Палиця і працює. Хоча до виборів про нього майже ніхто не знав.
Александр до Spaceman Показати IP 5 Жовтня 2012 14:25
Просто ему есть чем пиариться.
знаю Показати IP 4 Жовтня 2012 22:52
Раніше він також займався меценатцвом, але просто тихіше, та зараз вибори і потрібно показати свою роботу, але він молодець стільки всього зробив.
патріот Показати IP 5 Жовтня 2012 07:58
А мер хоть за рахунок Палиці щось "зробить"! :)
Гістерезис Показати IP 5 Жовтня 2012 09:41
Звичайна схема: зявляєшся на своїй малій батьківщині за півроку до виборів (до цього попередньо вийшовши з лав провладної партії, бо інакше на Західній Україні вибори не виграєш), починаєш розкидатись грошима, мовляв як я переживаю за волинян, який я меценат і т.д. А вигравши вибори - так само зникаєш і плювати на свій округ і своїх виборців... Стандарт, який, на жаль, у нас часто проходить
Александр до Гістерезис Показати IP 5 Жовтня 2012 12:03
Подхватите почин! Раскинтесь деньгами и Вы, а потом плюньте. Но сначала раскиньтесь для города, а? Для поддержания стандарта))
Чеширский Кот до Александр Показати IP 5 Жовтня 2012 12:30
Спасибо всем кандидатам за "раскидывание" деньгами. Мы, электорат, подхватить почин не можем. Мы ведь не баллотируемся, нам деньги на хлебушек нужны. Это они, кандидаты, "вкладывают" в парламентский бизнес. Ведь за каждую потраченную на нас гривну, они потом с лихвой получат прибыль, в несколько раз большую от потраченного.
Александр до Чеширский Кот Показати IP 5 Жовтня 2012 14:23
Вот уж не думал, что буду с Вами дискутировать)) А что, где-то, в какой-то стране мира по другому?))Не можете раскинуть - будьте благодарны, что кто-то может и делает для города. А может и не делать, кстати, и все равно пройдет)). Или готовим очередную революцию и передел собственности?))
Чеширский Кот до Александр Показати IP 5 Жовтня 2012 14:59
Дык, первое мое предложение:"Спасибо всем кандидатам за "раскидывание" деньгами." А на счет "А может и не делать, кстати, и все равно пройдет))", не согласен. Перед периодом раскидывания денег, рейтинг его был оооочень низок. Кстати, я и не оспаривал Вас, я аргументировал невозможность электората раскидываться деньгами. И акцентировался на мотивации кандидатов, для этого самого раскидывания. :)))))))))))
Сергій Показати IP 5 Жовтня 2012 11:47
Хай щось новіше придумають, бо вже тошнить від "Слава Палиці" і ця тіпа реклама викликає зворотню реакцію
))))) Показати IP 5 Жовтня 2012 13:41
якби не Палиця, то не мали взагалі нічого.....
патріот до ))))) Показати IP 5 Жовтня 2012 15:14
А що ви особисто маєте?! :)))
нейтральна позиція до патріот Показати IP 5 Жовтня 2012 16:24
невже ви конкретно для себе хочете щось мати??? Палиця робить для усіх, а не поособисто! складається враження що ви-патріот хочете якоїсь допомоги, а потім говорите що Палиця усіх купляє, сором та й годі, мабуть вам не один кандидат не вгодить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus