USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Ратнівська лікарня – під загрозою обвалу. ФОТО

1 Грудня 2012 13:27
Ратнівська районна центральна лікарня опинилася під загрозою обвалу. В медичній установі кивають в бік радянських будівельників. Мовляв, погано звели будівлю, а цементний розчин ‒ «один пісок».

Про це 30 листопада розповів головний лікар закладу Михайло Бегаль.

З його слів, тріщини виникли у всіх корпусах лікарні, зведених за Радянського Союзу. Спеціальна комісія тривалий час досліджувала причини появи дефектів, але офіційних висновків поки не оприлюднювала.

Водночас в медзакладі говорять про погане виконання будівельних робіт. Зокрема, при викладанні цегли використана «ліпецька кладка», для якої використовують не цілу цеглину, а лише половину, а цементний розчин ‒ «один пісок».

«Горище товщиною в одну цеглину, і паморозь помалу її руйнує. Обвалиться лікарня вся», ‒ додав посадовець.

У лікарні не сидять, склавши руки. Як стверджує Бегаль, приблизно рік тому розроблено проект реконструкції приміщення Ратнівської РЦЛ. «Проект такий, що будуть укріплювати і паралельно утеплювати», ‒ мовив він.

Варто зауважити, що задню стіну лікарні вже частково укріпили, а найближчими днями робітники продовжать роботу.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus