USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Проблеми з світлом у Луцьку: «світломузика» в будинках. ОНОВЛЕНО

26 Квітня 2013 08:19
Лучани, мешканці вулиць Привокзальна, 13А, а також мешканці на проспекті Соборності, 37А збентежені, адже протягом останнього часу у них то зникає, то з’являється світло. Як повідомила мешканка будинку на вулиці Привокзальній, світла немає періодично: то на декілька хвилин зникне, то на декілька секунд, а інколи як світломузика блимає. «Ще, як встигла помітити, така ж ситуація зі світлом і на сусідніх вулицях: Гулака-Артемовського, Грушевського та інших ближніх вулицях», - розповідає лучанка.

Так, з цією проблемою лучани звернулись до видання «Комунальний патруль».

Інша мешканка будинку на Соборності 37А повідомила, що у них так само періодично зникає світло, тому люди у будинку ходять з ліхтариками, аби ненароком не покалічитися.

Мешканці будинків не знають, що робити і до кого звертатися, адже навіть запитати, чому зникає світло у підприємства «Луцьксвітло» вони не можуть, бо телефонна лінія постійно зайнята.

Як стверджують збентежені лучани – вони, мовляв, не одні так сидять без світла.

«Волинські новини» повідомлять про перебіг подій та вирішення ситуації із електроенергією у цих будинках.

ОНОВЛЕНО

Зателефонувавши у диспетчерську службу міської філії «Волиньобленерго», ми дізналися, що того вечора сталася аварія на лінії електромереж – з ладу вийшла живляча лінія. За словами диспетчера, оперативні втручання зайняли близько години, і незручності виправили.

Як стверджували учора ввечері збентежені лучани, – вони не одні так сиділи без світла. І не помилилися, адже аварія захопила район вокзалу та прилеглі вулиці.

Наразі ж проблеми із перебоями в електропостачанні, переонують, усунені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Факт Показати IP 26 Квітня 2013 10:27
Міська влада замість всесвітньої години економії електроенергії запроваджує свої альтернативні традиції: жителям міста світло відключати як заманеться, а міські ліхтарі не вимикати до 10-ї години дня. І це здорово - машини в світлу пору мають їздити з ввімкненими фарами, то чому ліхтарі не можуть освітлювати небесні простори?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus