USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Представники владних органів Волині відзначили роботу «Волинських Новин» подяками

5 Червня 2009 19:23
Напередодні Дня журналіста представники ЗМІ краю отримували вітання від влади. Серед нагороджених – і працівники нашого Інтернет-видання, – 5 червня інформує репортер «Волинських Новини».
 
Отож, першим 4 червня із професійним святом луцьких медійників привітав Луцький міський голова Богдан Шиба. Звертаючись до присутніх, він зазначив: «Ви використовуєте право свободи слова, щоб забезпечити свободу людини на інші права». Також градоначальник наголосив: дуже багато ініціатив Луцької міської ради місцеві журналісти активно підтримують і від цього залежить позитивний результат їх впровадження.
 
3а вагомий внесок у популяризацію ідей місцевого самоврядування, забезпечення порозуміння влади та громади, фахову майстерність, а також з нагоди професійного свята – Дня журналіста Подяку міського голови з-поміж 10-ти предствників ЗМІ Волині оголошено репортеру інтернет-видання «Волинські Новини» Мар’яні Шевчук. Також подякою відзначили репортера «ВН» Тетяну Полуектову за всебічне та об’єктивне висвітлення діяльності Луцької міськради в галузі захисту довкілля.
 
Окрім того, 4 червня відбулися урочистості з нагоди Дня журналіста за участю голови Волинської обласної ради Анатолія Грицюка та заступника голови обласної державної адміністрації Святослава Кравчука, керівників та працівників друкованих та електронних засобів масової інформації.
 
«Журналістика – це особливий стан душі. Адже треба вміти висловлювати свої думки та ідеї в доступній і цікавій для читача і глядача формі, намагатися уникати суб’єктивної оцінки і ретельно стежити за достовірністю інформації. Тож, як казав один англійський письменник, — «коментарі вільні, але факти священні». Вважаю, що у людини, яка вирішила займатися журналістикою, повинно щось бути «за душею», певний життєвий досвід, щоб було що сказати людям. Вважаю, що людину неможливо навчити писати, їй можна лише допомогти, підштовхнути чи направити. Головне для журналіста — інтерес до життя, дитяча цікавість, бажання все пропустити через себе, в усьому розібратися. Знати абсолютно все неможливо. Викладення інформації – суто технічна справа, набагато важливіше вміти знайти підхід до людини, вникнути в напрямок її думок, знайти душевні струни – в цьому і полягає журналістський хист», – сказав у вітальному слові пан Грицюк.
 
А Почесну грамоту з рук голови облради та годинник за високі творчі досягнення, вагомий особистий внесок у розвиток журналістики на Волині та з нагоди професійного свята Дня журналіста отримав репортер «Волинських Новин» Андрій Калахан.
 
У своєму вітальному слові заступник губернатора Святослав Кравчук зазначив: «Нинішня зустріч – це приємна нагода висловити вам вдячність за невтомну працю, творчий пошук, внесок у розбудову незалежної України». Він побажав присутнім міцного здоров’я, добра, радості і благополуччя та вручив Почесні грамоти обласної державної адміністрації, подяки та відзначив переможців обласних журналістських конкурсів «Професіонал» та І етапу «Любіть Україну».
 
До речі, Подяку ОДА отримала головний редактор інтернет-видання «Волинські Новини» Ольга Булковська.
 
А диплом Служби безпеки України за особистий професійний внесок у справу розбудови національної безпеки за підписом голови СБУ Валентина Наливайченка отримав редактор відділу новин «ВН» Мирослав Ватащук.
 
Напередодні Дня журналіста представників цієї професії на Волині привітала також Державна податкова адміністрація у Волинській області та Луцька ОДПІ. За словами заступника голови ДПА у Волинській області та виконувача обов’язків голови Луцької ОДПІ Андрія Діхтярука, на Волині товариство журналістів гарне, доброзичливе, у ньому немає негараздів.
«Мені не завжди вдається відслідковувати, як працює кожне видання в області, однак я переконаний, що ваша робота заслуговує на подяку», – додав пан Діхтярук.
Як розповів Андрій Діхтярук, якщо податкова робить щось правильно, або не правильно – волинські ЗМІ про це знають та пишуть. «Іноді не дуже приємно читати, але ми розуміємо, що все справедливо», – сказав заступник голови ДПА у Волинській області.
Він вручив Подяку ОДПІ за активну співпрацю й об’єктивне висвітлення діяльності органів податкової служби та подарунок випусковому редактору Лесі Томашевській. А Подяку ДПА у Волинській області отримала Ольга Булковська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 5 Червня 2009 20:46
Свої своїх нагороджували.
Анонім Показати IP 6 Червня 2009 16:21
А за що вас нагороджували.За яке обе'ктивне висвітлення подій де друга частина мого коментаря?
Оксана Показати IP 7 Червня 2009 00:10
Сердечно вітаю!Хороше інтернет-видання.Живе,динамічне,незаангажоване.Так тримайте!Удачі!
Пшоно Показати IP 9 Червня 2009 13:33
Єдине на Волині масмедіа, у якому відзначили так багато працівників... Заслужили... Вітаю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus