USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Поляки порадили українцям зробити податкову систему прозорою

24 Вересня 2008 16:43

Сьогодні, 24 вересня під час засідання Польсько-української господарчої палати (ПУГП) підприємці з Польщі та України розглядали перспективи поліпшення співпраці в прикордонних регіонах, серед яких особлива увага звернулася на Волинь. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
За шістнадцять років існування ПУГП у співпраці між польським та українським бізнесом відбулися суттєві зрушення в кращу сторону. Як зазначив президент ПУГП Яцек Пєхота, ситуація є доволі доброю. Наприклад, зростають доходи населення, що сприяє збільшенню торгового обороту між країнами-сусідами.
За словами пана Пєхоти, за вісім місяців 2008 року товарообіг між країнами зріс на 40 %, і тепер за експортом товарів до Польщі Україна займає сьоме місце.
Однак є і певні проблеми. Серед них було названо бюрократію, високий рівень хабарництва та недосконалість законодавства. Як зазначив пан Пєхота, доцільно створити прозору податкову систему, посилити державний апарат.
«Кожен прикордонний регіон має більше можливостей для розвитку, і Волинь – не виняток», – сказав президент ПУГП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Вересня 2008 18:36
Редактори, роззуйте очі! Перевіряйте дати, коли випускаєте новини!!! Сьогодні - 24 вересня, а не 25!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus