USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.72 10.88

«Подвійний» конкурс краси у ВНУ пройшов «на ура». ФОТО

25 Березня 2009 18:55
У Волинському нацуніверситеті імені Лесі Українки визначили «Міс та містера факультету міжнародних відносин-2009». Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
У конкурсі краси «міжнародників» взяли участь по п’ять студентів та студенток. Всі вони показували свої здібності у різних етапах змагань.
Захід зібрав аншлаг, адже зала палацу культури та дозвілля ВНУ була заповнена вщерть, і кільком десяткам молодих людей довелося стоячи спостерігати за сценою. «Містера» та «Міс» глядацьких симпатій визначали за оплесками присутніх.
Перед підбиттям підсумків до учасників конкурсу звернулися колишні «Міс» та «Містер» факультету.
За підсумками конкурсів визначили цьогорічну «Міс факультету міжнародних відносин». Нею стала Юлія Яцишина. Їй і вручили корону та відповідну стрічку. Інша учасниця - Олена Пономарьова стала як «Віце-міс», так і «Міс глядацьких симпатій». Інші дівчата отримали почесні титули «Міс Грація», «Міс Чарівність» і «Міс Талант».
Студент Олександр Шум відтепер – «Містер факультету міжнародних відносин», а Денис Горшкальов – «Віце-Містер». Титул «Містер глядацьких симпатій» дістався «Містеру Екстравагантність» Олександру Прокопчуку. Інші учасники конкурсу отримали визнання як «Містер Мужність» та «Містер Позитив».
Всім учасникам конкурсу журі вручило відповідні стрічки.
«Враження найпозитивніші! Вечір, здається, вдався. Я йшла не за виграшом, хоча вже ближче до самого конкурсу прокидався азарт», - сказала «ВН» «Віце-Міс» Олена Пономарьова. Також їй вкрай приємно за підтримку, яка дозволила дівчині стати «Міс глядацьких симпатій».
«Значить, мене люблять і поважають», - констатувала учасниця конкурсу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus