USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Планується демонтаж на Завокзальному ринку. Підприємці готуються до оборони. ФОТО. ВІДЕО

12 Березня 2009 11:04
Як стало відомо, приватна фірма, якій ПП «Скорпіон-Сервіс» продав дахове перекриття та бруківку на торгово-пішохідному ряді між ТЦ «Ювант» і Завокзальним ринком, планує демонтаж. Про це 12 березня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Цілком імовірно, що конфлікт навколо торгово-пішохідного ряду між ТЦ «Ювант» і Завокзальним ринком може перейти у силову фазу. Наразі, за деякою інформацією, планується демонтаж даху та, ймовірно, магазинів. Натомість підприємці, до яких також надійшла ця інформація, зібралися, аби захищатися.
 
Соціальну напругу на місці події створює значна присутність працівників правоохоронних органів. Зокрема, на видному місці стоять кілька машин ДАІ та два автобуси з міліціонерами.
 
Присутній також на місці події начальник Луцького міськвідділу УМВС Роман Крохмаль. Він зазначив, що вчора до них із державної виконавчої служби надійшло виконавче провадження з завданням забезпечити порядок при демонтажі.
 
Представник підприємців Олександр Пасічник розповів, що демонтаж повинне здійснювати ПП, яке має відповідну ліцензію та дозвільну документацію . Однак, за його словами, згоди міської влади на демонтажні роботи наразі немає.
 
«Під роздачу» на місці НП потрапив і голова Волинської облради Анатолій Грицюк, який саме в цей час у «Юванті» купував туфлі. Під час розмови з підприємцями та правоохоронцями він поцікавився, яких дій конфліктуючі сторони очікують від влади. Олександр Пасічник зазначив, що у Луцькій мерії має відбутися «круглий стіл» задля мирного розв’язання конфлікту.
 
Станом на 11.00 демонтажні роботи не розпочиналися, а на обох в’їздах до торгово-пішохідного ряду стоять автівки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 12 Березня 2009 11:13
Началось. Ребята предприниматели, только витрины в городе не бейте. Мы ведь не виноваты, мы с вами солидарны.
Конкретно Показати IP 12 Березня 2009 12:18
Кому належить Ювант? Де купив туфлі Грицюк? Кого підтримує обласне БЮТ? Які фракції найбільші в міській і обласній радах? Хто очолює Уряд? Алгоритм 5-го класу. Думайте панове.
Лікар Показати IP 12 Березня 2009 12:35
грицюк купив ще 2 кило сала, а презервативи не купляв [вирізано - цензура]
Анонім Показати IP 13 Березня 2009 10:38
Вася распоясался и некому его приструнить,гы-гы-гы всех купил,дак сами виноваты ссыкуны...
Знаючий Показати IP 13 Березня 2009 12:22
Цікаво, чи оформлений прогул голові облради, який у розпалі робобчого дня вештається по торгових центрах з метою шопінгу ?Хоча при такій зарплаті (25000 грн) виникає природна потреба тратити ці гроші, які держава нещадно здирає з підприємців у вигляді податків на оплату напруженої діяльності Грицюка. Платники податків ВИМАГАЮТЬ РОЗСЛІДУВАННЯ ЦЬОГО ФАКТУ.
Будівельник Показати IP 13 Березня 2009 15:59
Ох не хотілося Грицюку іти на зустріч із підприємцями... Бо фірма "НЕП" яка має проводити демонтаж покриття і бруківки на замовлення "Скорпіона" належить його лепшому корєшу бютівському депутату від облради Кобринчуку. Так що шкода підприємців, бо дружбани і соратники Грицюка таємно діють проти них
Ладомир Показати IP 18 Березня 2009 18:16
Ну і поліщуки боягузи. Ніколи не вміли за себе вистояти. НІКОЛИ!!! Так і далі вас будуть топтати а ви будете хнюпати і уповати на сильних світу цього!!! Або ж у крайньому випадку хабаря занесете. Але ви забуваєте один факт. До худоби треба відноситись як того худоба вимагає. Питання тільки в тому ким ви себе рахуєте? Худобою чи господарем?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus