USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Перемовин між ОО «Батьківщина» та «УДАРом» на Волині не було, ‒ Алєксєєв*

11 Жовтня 2012 17:56
Кандидат у народні депутати України від партії «УДАР» по 22-му виборчому округу Ігор Алєксєєв заявляє, що ніхто єдину кандидатуру від Об’єднаної Опозиції та «УДАРУ» не погоджував.

Заяву подаємо повністю та без змін:

«Станом на 11 жовтня 2012 року по одномандатному виборчому округу №22 від ОО «Батьківщина» балотується Кравчук Петро Костянтинович, від ПП «УДАР Віталія Кличка» балотується Алєксєєв Ігор Володимирович.

Усім відомий той факт, що ПП «УДАР Віталія Кличка» ініціювала по всій Україні програму по узгодженню кандидатів від об’єднаної опозиції та партії «УДАР Віталія Кличка». Та саме у виборчому окрузі № 22 не відбулось узгодження кандидатів. Проте, Петром Кравчуком вже ведеться активна агітація виборців (відкриті зустрічі, зібрання), де політик повідомляє на широкий загал, що саме він вже є узгодженим кандидатом не тільки від Об’єднаної Опозиції, а й від партії «УДАР».

«Я, Алєксєєв Ігор Володимирович, діючий кандидат у народні депутати України по ВО № 22, офіційно заявляю, що перемовин між Об’єднаною Опозицією «Батьківщина» та партією «УДАР Віталія Кличка» на Волині не було. Тому заяви пана Кравчука про підтримку його персони зі сторони Партії «УДАР» мене відверто дивують і обурюють . «УДАР» та «Батьківщина» знаходяться по одну сторону барикад – протилежну від влади. Замість гуртування двох опозиційних сил на Волині Петро Кравчук займається політичним популізмом й самопіаром.
Представляючи опозиційну силу «УДАР Віталія Кличка», я неодноразово заявляв та продовжую заявляти, що всі справжні опозиційні сили є однозначно нашими союзниками в майбутньому парламенті».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus