USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.65 10.90

Олександр Лазорко допоміг розчищати Луцьк від снігу. ФОТО *

30 Січня 2013 14:56
Снігопад, що днями спостерігався в Луцьку, викликав великі проблеми для міської комунальної служи і великі незручності для лучан. У вихідні, коли снігопади були найбільшими, розчищалися тільки центральні вулиці міста. А у будні, якщо проїжджа частина ще була якось придатна до пересування, то тротуари й маленькі вулиці для мешканців Луцька стали суцільною ковзанкою зі снігу та льоду.

У такій складній ситуації лучанам прийшла несподівана допомога від кандидата у депутати обласної ради по виборчому округу №37 Олександра Лазорка та опозиційної партії «Удар», яка висуває саме його кандидатуру на проміжних виборах до обласної ради. Колеги знають Олександра Лазорка як людину, яка завжди виконує обіцянки, дотримується слова.

Для Олександра Лазорка принциповим є питання чистоти вулиць рідного міста, де він виріс, здобув освіту, став батьком. За його словами, він не розуміє позиції міської влади, яка не забезпечує лучанам належних умов пересування вулицями Луцька у найбезпечніший для здоров’я період снігопадів та ожеледиці, коли відбувається найбільше травмування людей.

«Чому, коли ми приїжджаємо до Польщі, то за таких же погодних умов бачимо там вилизані дороги, почищені тротуари, вивезений сніг?» – каже Олександр Лазорко. - «Бо там думають про людей! І не дай Бог чогось не зроблять як треба – на другий день працювати не будуть! Але, на жаль, у нас інакше. Тому ми з обласною організацією партії «Удар» розчистили п’ять кварталів Луцька, вивезли звідти сніг і на цьому не зупинимося – будемо й надалі допомагати лучанам».




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus