USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Обряду хрещення в водоймах парку 900-річчя – не буде

16 Квітня 2013 18:44
Представникам релігійних громад обряд хрещення, участь в якому беруть кілька сотень людей та заїжджають автомобілями під самі дерева аж до води, заборонять проведення таких обрядів на території парку 900-річчя.

Про це «ВН» розповів 16 квітня радник Луцького міського голови з питань екології Борис Сорока.

«Дозволи на проведення таких заходів, мабуть, надає департамент ЖКГ, але сьогодні у нас є директор комунального підприємства «Парки та сквери міста Луцька» Анатолій Трикуш, поставимо завдання йому, щоб він ці питання контролював і ніяких дозволів на проведення обряду хрещення не давав», - заявив посадовець.

Радник міського голови припустив, що якщо такий дозвіл все ж дадуть, то заборонять заїжджати на територію парку автомобілями, як було минулого року.

Сорока зазначив, що парк зараз в достойному стані, але треба його берегти, щоб люди не приїжджали туди машинами, ламали дерева, розпалювали вогонь, смажили шашлики та залишали після себе купи сміття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Colonel Показати IP 16 Квітня 2013 19:18
Автомобілі - так. А от шашлики, багаття, поломані деревця....це вже плід хворої фантазії Сороки. Горілка, наркота - що ще далі придумає. Такі гадники роблять ведмежу послугу міському голові.
Григорій Показати IP 16 Квітня 2013 19:23
Нехай сороки попробують заборонити жидам мацу їсти!
ура Показати IP 17 Квітня 2013 08:23
нарешті хоч хтось звернув увагу на це безобразіє
Мітя Показати IP 17 Квітня 2013 09:06
Ну да, протестанти капєц убивають парк, а гори сміття, пляшок, пакетів, повно одноразового посуду, підгузники і презервативи та й вцілому тотальний срач, у тому ж таки парку, що нагадує скоріше химерне болото з фільму жахів - це цілком норма. Сорока - геніальний еколог
ВАМ до Мітя Показати IP 18 Квітня 2013 01:04
Все, що ви назвали і є причиною недопущення святої справи. Бажаете водного хрещення, зробіть повну уборку теріторії і доводьте, що озеро у парку є святим місцем.
Галина Показати IP 17 Квітня 2013 10:49
Так протестанти презервативи підкидають, щоб Сороці нашкодити. Сорока очевидно відома фігура в світовому релігійному русі. Мо апостол який?
Vorona Показати IP 17 Квітня 2013 10:58
Старий номерклатурщик, вже не знає яку дурню придумати, аби ще рік два протриматися на посаді. Нехай покаже хоч один протокол, чи акт про те що щось минулого року було порушено. Нема - тоді нема чого балтати. Сороку можна притягнути до відповідальності за наклепи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus