USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Неповносправним закрита дорога до Апеляційного суду Волині?

5 Листопада 2008 16:16
За словами голови постійної комісії обласної ради з питань промисловості, транспорту та зв’язку Віктора Кобринчука, у проекті облаштування Апеляційного суду Волині не передбачене будівництво пандусів. Про це він сказав під час засідання очолюваної ним комісії, – 5 листопада інформує репортер «Волинських Новин».
Як розповів заступник начальника головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства ОДА Яким Сеник, у 2008 році обласною програмою забезпечення безперешкодного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями до об’єктів житлового та громадського значення передбачено фінансування 36 споруд комунальної власності з метою облаштування їх пандусами. Загальний обсяг фінансування – приблизно 1 мільйон гривень.
Наразі перебуває на стадії завершення облаштування пандусами Луцький педколедж. Разом із тим грошей не вистачає на їх встановлення в обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка, – додав Яким Сеник.
Після озвучення цієї інформації Віктор Кобринчук зауважив, що у проекті облаштування Апеляційного суду Волині, який наразі будується, не передбачене будівництво пандусів. «Я з цим розберусь. Не може бути, щоб такий проект «проскочив» без пандусів», – сказав пан Сеник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus