USD 40.80 41.18
  • USD 40.80 41.18
  • EUR 40.80 41.18
  • PLN 10.22 10.48

Назавжди 33: Нововолинськ попрощався з Героєм Романом Филипенком

22 Лютого 2024 17:14
Героя Романа Филипенка з Нововолинська сьогодні провели в останню земну дорогу. Воїн загинув 19 лютого у Донецькій області.

Про це повідомив міський голова Борис Карпус.

Востаннє він проїхав вулицями рідного міста. Попрощатися з 33-річним військовим прийшли десятки людей – знайомих і просто небайдужих. На них з портрета дивилося мужнє, світле обличчя та усміхнені очі Романа.

У скорботі сім’я, яка втратила сина, брата, чоловіка, батька. Чорна хустина покрила голову назавжди згорьованої мами.

«Неможливо дібрати слова, щоб втішити її серце. Бо найважчий біль, коли батьки хоронять дітей. Роман пішов з цього світу Героєм, на полі бою. Останній подих віддав своїй Батьківщині. Її він захищав зі зброєю, а тепер захищатиме з небес. Хай Всемилостивий Господь оселить душу Романа, де немає ні печалі, ні журби, а життя вічне. Хай пошле його рідним сили, віри та мужності», – йдеться в дописі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна пам’ять, честь та незгасна слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus